Gladsnekkern nr. 10 - Nina og Ragnar i tomannsboligen Utsikten

Gladsnekker`n reiser Norge rundt for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Nina og Ragnar som bor i en lekker tomannsbolig på Sotra. 

Hos Nina og Ragnar er det mye fint. Da Gladsnekkern besøker dem har de bodd i boligen kun etpar måneder, men de trives allerede fantastisk bra.

Boligen er helt enestående, og inneholder blant annet tidenes råeste soverom med walk in-closet, eget bad/vaskerom, egen veranda og egen jacuzzi! Kjøkken med eget spiskammers og et meget elegant interiør.

Boligen er bygd for å vare av Nordbohus B Telle Trearbeid.

Da denne videoen første gang ble publisert på facebook og youtube så var responsen helt enorm. Mer enn 100.000 så videoen, og mange henvendte seg til Nordbohus for å få anledning til å kjøpe tilsvarende bolig. Etter en tid valgte vi derfor å lansere denne flotte boligen i vårt tomannsbolig-konsept med det passende navnet UTSIKTEN. 

Se tomannsboligen UTSIKTEN

Tusen takk Nina og Ragnar for at dere tok så varmt imot Gladsnekkern vår. Han var veldig imponert. Og tusen takk for at dere valgte Nordbohus! Det er vi veldig takknemlige for. 

Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

Gladsnekkern nr. 10 - herlig tomannsbolig på Sotra

Gladsnekker`n reiser Norge rundt for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Nina og Ragnar som bor i en lekker tomannsbolig på Sotra
Finn forhandler