Gladsnekkern nr. 5, Nordbohus bygger bank for Sparebank 1

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om kundene hos Nordbohus trives godt.

Denne gang er han i Orkanger. Der møter han banksjef Aasmund Lie og inspiserer SpareBank 1 SMN sitt nye bank-bygg. Dette er fremtidens bank, med eget amfi, bygd for å vare av Nordbohus Orkladal (tidligere VIBO Entreprenør avd. bolig)

-Dette er fremtidens bank, sier en stolt banksjef Lie. Det flotte næringsbygget huser både stilige kontorer, kundesenter og et eget amfi!

Nordbohus bygger primært boliger, men det er ofte et større næringsprosjekt involvert også. Dette kan være idrettsbygg, kulturhus, klubbhus eller en bank som i dette tilfellet. 

Når det gjelder prosessen frem til ferdig bankbygg så er banksjefen meget fornøyd med Nordbohus. -Vi har fått være med helt fra starten og vært med på å designe bygget ut fra hvordan vi tror kundeadferden blir fremover. Så vi har brukt veldig mye tid og jobbet godt og valgt løsninger underveis, sier Lie i møtet med Gladsnekkern vår.

Gladsnekkern er som alltid interessert i hvordan samarbeidet med Nordbohus har vært. -Jeg syns det har fungert veldig bra. Vi har vært tett på hverandre og vi har utviklet løsninger sammen. Jeg syns det har blitt et veldig godt resultat, sier banksjef Aasmund Lie. 

Tusen takk for at dere tok så godt i mot Gladsnekkern Aasmund og Sparebank 1 SMN! Han var veldig imponert! Og tusen takk for at dere valgte Nordbohus, det er vi veldig takknemlige for. 

Se flere videoer med Gladsnekkern: GLADSNEKKERN 

Les mer om eiendomsutvikling i Nordbohus: EIENDOMSUTVIKLING I NORDBOHUS


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Gladsnekkern 5-20. Nordbohus. Ny bank i Orkanger

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om kundene hos Nordbohus trives godt. Denne gang er han i Orkanger. Der møter han banksjef Aasmund Lie og in
Finn forhandler