Gladsnekkern nr. 4, Svanhild og Reidar flytter fra enebolig til smart seniorleilighet

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge og sjekker om kundene trives i sine nye boliger.

Denne gang er Gladsnekkern i Sogndal og besøker Svanhild og Reidar. De har flyttet fra sin store enebolig til en mer praktisk og moderne leilighet i boligprosjektet Bjørkehagen. De stortrives!

Gladsnekkern blir meget godt tatt i mot, og får en flott visning av den splitter nye leiligheten.-Her bor gamlingene, sier Svanhild mens hun viser frem leilighetens hovedsoverom. Nåja dere holder dere jo bra da, repliserer Gladsnekkern kvikt. -Joda, takk for den, sier Svanhild og fortsetter visningen. 

På kjøkkenet har de åpen løsning ut mot stue, og det var nytt for paret som kunne boltre seg på 20 kvm. kjøkken i sin tidligere bolig. De fant seg fort til rette, og i tilvalgsprosessen fikk de tilpasset kjøkkeninnredningen slik at de har et eget rom for serveringsbordet som eldstesønnen har laget til dem. Det bordet fylles ofte opp med kaffe og kaker før det trilles ut på den trivelige og innglasserte balkongen.

Bjørkehagen er forøvrig Kaupanger sitt aller første leilighetsbygg - Bygd for å vare av Nordbohus Sogn. Det er bygd i samarbeid med Jatak og har flere byggtekniske innovasjoner for økt komfort og redusert støy mellom etasjene. I første etasje er det en stor EKSTRA-butikk med dagligvarer, og i umiddelbar nærhet er andre butikker og servicefunksjoner i Kaupanger sentrum. Nært det meste, for Svanhild, Reidar og deres gode naboer i Bjørkehagen.

Leilighetene i Bjørkehagen ligger faktisk forholdsvis nært skolen også, og flere barn stopper innom hos Bestemor og Bestefar på vei hjem fra skolen. Da bakes det boller, og det gjøres litt lekser mens man venter på at mor eller far er ferdig på jobben. Kjekt!

Tusen takk Svanhild og Reidar for at dere tok i mot Gladsnekkern på en så fin måte. Han var veldig imponert! Og tusen takk for at dere valgte Nordbohus. Det er vi veldig takknemlige for.

Se flere filmer om Gladsnekkern: GLADSNEKKERN

Klikk her for å se alle leiligheter, rekkehus og eneboliger som er til salgs akkurat nå: Boliger til salgs fra Nordbohus


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Gladsnekkern 4-20 Leilighet i Kaupanger - Svanhild og Reidar

Svanhild og Reidar har flyttet fra sin store enebolig til en mer praktisk og moderne leilighet. De stortrives! Bjørkehagen er forøvrig Kaupanger sitt aller førs
Finn forhandler