Gladsnekkern 3 S2: Hjemme hos Anne og Trond i eneboligen Lun

Snapshot fra filmen. Se hele filmen nederst på siden. Gladsnekkern sammen med Trond og Anne i eneboligen Lun

Anne og Trond flyttet til Siljan og bygde eneboligen Lun. De trives veldig godt og Gladsnekkern får en flott omvisning i deres nye hjem. Anne og Trond har gjort flere tilpasninger, blant annet byttet om på etasjene og fått stue/kjøkken i andre etg. istedet for 1. etg. Det ble stilig! Bygd for å vare av Nordbohus Skien/Peab.

Enboligen LUN er en av de største suksessene i Nordbohus. Huset treffer kundene over hele landet, og det bygges LUN hvert eneste år på mange flotte tomter. En av disse ble bygd i Siljan, og den ble hjemmet til Anne og Trond. 

Les mer om eneboligen LUN // Særpreg med karnapp og to hele etasjer

Se mer om eneboligen LUN og finn din pris der du vil bo // Eneboligen LUN

I videoen nedenfor kan du se mer om huset, og det lune møtet mellom kundene og Gladsnekkern. 

Anne og Trond: Tusen takk for at dere valgte Nordbohus.

Se mer Gladsnekkern? Her finner du alle filmene som er publisert!


Skrevet av Stian Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Gladsnekkern 3 - sesong 2: Anne og Trond i eneboligen LUN

Anne og Trond flyttet til Siljan og bygde eneboligen Lun. De trives veldig godt og Gladsnekkern får en flott omvisning i deres nye hjem. Anne og Trond har gjort

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18