Gladsnekkern nr. 3, hjemme hos Anita i tomannsboligen Duett

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge og sjekker om kundene trives i sine nye boliger.

Denne gang besøker han Anita i tomannsboligen Duett i Sogndal. "Stao no pao!" roper de fra terrassen og til Sogndal stadion! Inne i huset får Gladsnekkern se en meget fin bolig, og Marit har faktisk en egen garderobe til alle sine flotte skjerf, sjal, vesker og sko. Det har ikke Gladsnekkern sett før! 

Anita er ellers veldig fornøyd med takhøyden i stuen. -Lett å være i dette rommet, syns jeg, sier Anita når hun viser rommet for Gladsnekkern. Ellers inneholder huset veldig mye, blant annet en ungdomsavdeling i sokkelen med stort bad og vaskerom. 

Tomannsboligen Duett er forøvrig en meget populær klassiker i Nordbohus. Boligtypen er bygd på svært mye over hele landet på både flate og skrå tomter. De fleste er presentert i boligfelter som Nordbohusforhandlere utvikler, og i noen tilfeller er det to familier som velger å bygge sammen. Det er smart!

Tusen takk Anita for at du tok så godt i mot Gladsnekkern vår! Han var veldig imponert. Og tusen takk for at dere valgte Nordbohus. 

Se flere filmer om Gladsnekkern her: GLADSNEKKERN

Gladsnekkern nr 3/20 Hjemme hos Anita m/fam. i tomannsboligen Duett

Gladsnekkern er i Sogndal og møter Anita som bor i tomannsboligen Duett sammen med sin familie. Like ved ligger Sogndal sin stadion, og Gladsnekkern blir med på
Finn forhandler