Gladsnekkern nr. 2, hjemme hos Jorun og Espen i kundetilpasset versjon av eneboligen Lun

Gladsnekkern sier godkjent, i hallen sammen med Jorun i eneboligen Lun

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge og sjekker om kundene trives i sine nye boliger.

Denne gang besøker han Jorun og Espen på Kjørnes ved Sogndal. De bor i en enebolig av typen LUN. Bygd for å vare av Nordbohus Sogn. Lun er opprinnelig en enebolig for flate tomter, men i dette tilfelle er boligen tilpasset for en skrå tomt. Det er faktisk mulig! I tillegg har Jorun og Espen gjort flere smarte kundetilpasninger, blant annet har de byttet om på etasjene slik at stue/kjøkken er i andre etasje i stedet for første etasje. 

Eneboligen Lun har på få år etablert seg som en av Nordbohus sine absolutte bestselgere, og det er meget hyggelig for oss å se hvordan kundene bruker huset. Hos Jorun og Espen har de laget noen gode og romslige rom for sine barn, og en praktisk adkomst via vaskerommet. Det er jo smart når de små må spyles etter heftig lek ute. 

Tusen takk Jorun og Espen for at dere tok så godt imot Gladsnekkern vår. Han var veldig imponert, og glad for å møte dere. Og tusen takk for at dere valgte Nordbohus. Det er vi veldig takknemlige for. 

Se flere filmer med Gladsnekkern her: GLADSNEKKERN

Gladsnekkern 2/20 hjemme hos Jorun og Espen i eneboligen LUN

Denne gang besøker Gladsnekkern Jorun og Espen på Kjørnes ved Sogndal. De bor i en enebolig av typen LUN. Bygd for å vare av Nordbohus Sogn.