Gladsnekkern nr. 1, Marit og Terje i tomannsboligen Villa Lilla

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge og sjekker om kundene trives i sine nye boliger.

Denne gang besøker Gladsnekkern Marit og Terje Sagenes på Gjøvik. De bor i en tomannsbolig av typen Villa Lilla! Bygd for å vare av Nordbohus Gjøvik. De er fornøyde kunder og trives meget godt. De har til og med utsikt mot Mjøsa og de får med Gladsnekkern på å vinke til Skibladner. Det eneste "problemet" er en skuff på kjøkkenet, men der har Marit en løsning på gang selv.  

Villa Lilla er et rekkehus-konsept som også anvendes som både tomannsbolig og enebolig i tillegg. Konseptet er designet av vår egen arkitekt, Else Dahlseng, og er bygd på svært mange tomter over hele landet. Bakgrunnen for navnet ligger i boligens egenskaper. Ved å gjøre en hel etasje til ett stort rom så oppnår vi "Villa-følelsen" på et mindre areal. Boligen oppleves svært luftig og romslig, noe som Marit og Terje bekrefter ved å fortelle at de oppholder seg mest i stua, og trives best der. 

I tillegg trives de veldig godt på terrassen som også er meget romslig. I filmen kan du i tillegg se en veldig kreativ løsning på vaskerommet. Det er rett og slett under trappa! Herlig!

Tusen takk til Marit og Terje for at dere tok så godt imot Gladsnekkern vår. Han var veldig imponert! Og tusen takk for at dere valgte Nordbohus. Det er vi veldig takknemlige for.

Klikk her for å se flere filmer med Gladsnekkern

Gladsnekker`n 1/20 Marit og Terje i tomannsboligen Villa Lilla

Marit og Terje bor i tomannsboligen Villa Lilla på Bondelia i Gjøvik. Gladsnekkern liker det han ser, og det eneste "problemet" i huset er en skuff på kjøkkenet
Finn forhandler