Gi huset eller hytta særpreg!

Med god tilgang på sosiale medier og andre inspirasjonskilder blir ofte mange hus og hytter seende like ut. Du kan gå helt motsatt vei, og skape noe unikt.

Når man skal endre på det som blir sett på som «standardløsninger», krever det både kreativitet og god byggteknisk kompetanse. Alle Nordbohusforhandlere kan begge deler, og dette gjør at du som kunde har mange muligheter og flere bein å støtte deg på når du ønsker å bygge noe som skiller seg litt, eller veldig ut.

Bare kreativiteten setter grenser

Vel, nesten. Noen ganger vil tomten og budsjettet regulere hvorvidt du kan gjøre nøyaktig det du ønsker, men ingenting er umulig. Det vet vi etter mange år med oppbygd kompetanse og tusenvis av byggverk.

Trenger du tips og forslag, vil både arkitekter vi samarbeider med, og våre egne arkitekter i Nordbohus og Mestergruppen kunne bidra med sin kompetanse. Med et øye for det som er annerledes, og visjonære ideer, vil du få god hjelp fra ekspertene hvis du er på utkikk etter noe spesielt. Dette kombinert med vår lokale kompetanse og erfaring gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner når noe nytt skal skapes.

Spenstig enebolig med et fjell ved siden av
Fjellet og huset. De står godt sammen! Bygd for å vare av Nordbohus Wari Hus

Unike prosjekter

Sammen med våre kunder har vi klart å lage mange flotte prosjekter, og vi er stolte av alle resultater. Noen av våre mest unike prosjekter er blant annet «Huset i skogen», bygd av Nordbohusforhandler Wari Hus AS i Grimstad. «Huset i skogen» ble lagd for å passe inn i terrenget rundt seg, og ble løftet opp på søyler for å etablere en utsikt.
-En annen fordel med søyle-løsningen er at huset påvirker tomten minimalt. Det er nesten som om huset låner en fin plass hos moder jord, og behandler lånet på en varsom måte, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus. 

Se mer om Huset i skogen

Enebolig i funkis stil foran en skog. Huset står på søyler
Huset i skogen. Unik arkitektur. Store deler av huset står på søyler, og påvirker dermed tomten minimalt. Huset låner en plass fra moder jord, på en varsom måte. Det er vakkert!

Et annet spenstig prosjekt er en arkitekttegnet enebolig på Hvaler som ble bygd av Nordbohusforhandler Byggmester Arild Andersen AS. Huset lå på en svært krevende tomt. Her var en stor del av utfordringen å tegne huset slik at det passet til tomten, ikke omvendt. Løsningen ble en original vri med to sokkeletasjer, nedgravd garasje, samt flere brukssoner i og rundt huset som sammen ble en flott helhet og en god plass å bo.

Se mer om det stilige huset på Hvaler her

Spenstig enebolig med unik design, to sokkeletasjer og nedgravd garasje
Svært skrå tomt + kreativ arkitekt = Unik eiendom!

Utnytt plassen du har

Mange tror at det er smart møblering som gjør et rom bruksvennlig, men ofte kan plassbygde løsninger være det beste for rommet sin helhet. Våre forhandlere har i sine arkiver mange varianter og gode løsninger som kan fungere for deg og dine ønsker. Hva med en plassbygd hylle, sittebenker eller oppbevaringsløsninger i utfordrende hjørner? Om du føler deg ekstra kreativ kan du utfordre naturlovene litt; hva med et buet tak, eller din helt egen lydtette kinosal?

Ta kontakt med oss!

Sitter du og ønsker deg en ny enebolig eller ei hytte som skiller seg ut fra markedet? Sjekk ut vår huskatalog for inspirasjon, eller ta direkte kontakt med din lokale Nordbohusforhandler for en uforpliktende samtale, vi vil gjerne gjøre visjonen din til virkelighet.


Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18