Illustrasjon av garasjen Kongsberg

Kongsberg

Dobbel garasje med bod. Boden har separat adkomst og er hele 11 kvm BRA. Det er dermed plass til både gressklipper, hagemøbler og mere til. Med valmet tak passer garasjen til mange av våre boliger i herskapelig stil, og med saltak passer den flott til våre tradisjonelle boliger.

Nøkkelinformasjon

Lengde
8.00m
Bredde
6.20 m
BYA
51.10 m²
Takvinkel
27.00 grader
Mønehøyde
4.60 m
Porthøyde
2.10 m
Portbredde
5.00 m
Størrelse bod
11.00 kvm BRA
Størrelse totalt
45.40 kvm BRA

Plan- og fasadetegninger

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18