Fra branntomt til et nytt hjem

Etter en skremmende opplevelse med naturkreftene, måtte Kjell og Gerd bygge nytt hus. Et kraftig uvær la seg over Mysen en sommerkveld i 2019, hvor lynet slo ned i parets bolig, og totalskadet huset med brann. Nå har de flyttet inn i en perle av et hus, og er fornøyd med det.

I samarbeid med Nordbohusforhandleren RS Tømrerservice, fikk paret reist en ny bolig, til Kjells store glede.

- Tommy i RS Tømrerservice har jeg kjent i mange år, og visste at de hadde gode referanser. Det ble til at jeg kontaktet dem for å få hjelp med nytt hus, og da fortalte Tommy at de hadde fått Nordbohus i ryggen, og det gjorde at vi følte oss veldig trygge med valget på leverandør, forteller Kjell.

Kjell på kjøkkenet
Kjell koser seg i nyhuset, men tenker med gru tilbake på episoden med brannen.

Et spesielt prosjekt

Stian Solheim, medeier og prosjektleder i Nordbohusforhandler RS Tømrerservice, har vært både utførende tømrer og prosjektleder på oppføringen av den nye boligen til Kjell og Gerd. For han var dette prosjektet litt ekstra spesielt, og stolthetsfølelsen meldte seg så snart huset var klart:

- Da vaskefirmaet hadde vært og gjort siste runde i huset, og det var innflyttingsklart – da var det nesten så tårene presset på i øyekroken, sier Stian Solheim.

Stian Solheim fra Nordbohus RS Tømrerservice
Stian Solheim fra Nordbohus RS Tømrerservice. 

Et hus for resten av livet

Da det nye huset skulle tegnes, var det viktig for Kjell og Gerd at det skulle moderniseres, og tilpasses slik at man kan bo der hele livet, og unngå å måtte bruke trappen for å dekke alle behov.

Prosjektleder Stian forteller at huset er arkitekttegnet og kundetilpasset fra topp til tå:

- Det som kjennetegner huset er store og åpne rom, og at det er svært hjemmekoselig med de fargevalg som er tatt. Mellom stuen og kjøkkenet er det åpent, og doble glassdører leder ut til terrassen.

Videre er kjøkkenet smart innredet med god benkeplass og tilhørende barstoler, som skaper en fin sone til både gjester og sultne mager som trigges av deilige dufter fra kjøkkenet.

I andre etasje finnes flere soverom med tilhørende loftstue, og et svært romslig bad med vegghengt toalett.

Stilig stue
Stilig stue i Gerd og Kjell sitt nye hus. Her sett fra kjøkkenet. 

Nordbohus har vært en god støtte

I en byggeprosess er det mange skjemaer og søknader som skal fylles ut, og da opplever mange at det er en trygghet i å samarbeid med fagfolk som kan gjøre mesteparten av denne jobben for deg.

- Alt det vi måtte gjennomføre av dialog med kommunen angående byggesøknader, har Nordbohus hjulpet oss med. De har fulgt opp hele veien, og vært fantastiske til å stå på, sier Kjell, og avslutter:

- Det har vært noen tøffe tak siden lynnedslaget, men det nye huset er helt fantastisk, og det var veldig godt å endelig komme hjem igjen.

Bygger ofte i forsikringssaker

Nordbohus blir ofte forespurt og valgt til bygging i forsikringssaker. -Kjedens forhandlere har god erfaring med denne typen saker, og både bank og forsikringsselskap liker at vi alltid prissetter nøkkelferdig og innflyttingsklar bolig. Det er mange som har opplevd naturkreftenes konsekvens, og da er det godt å vite at det finnes hjelp å få. Men, da må du selvsagt ha din forsikring i orden! Vår oppfordring er at du sjekker din forsikring og følger den opp slik at du kan få hjelp dersom uhellet en gang kommer, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus. 

Les også: Fra brann-mareritt til boligdrøm


Skrevet av Bennett Reklamebyrå
og Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Endelig nytt hus etter dramatisk brann

Etter en skremmende opplevelse med naturkreftene, måtte Kjell og Gerd bygge nytt hus. Et kraftig uvær la seg over Mysen en sommerkveld i 2019, hvor lynet slo ne
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18