Fotballglede i Nordbohus

Så er Tippeligaen over for denne gang. Noen gråter av glede, mens andre feller mer sorgtunge tårer. Det ble Strømsgodset som stakk av med seieren, og for første gang på 43 år feires det gull i Drammen. Vi gratulerer så meget, og kikker litt ned i bakken, fra Nordbohus sitt hovedkontor i Trondheim..

I Nordbohus følger vi selvsagt med på fotballen, både i topp og bredde. Nordbohus har forhandlerkontor i alle landets fylker, og det er dermed naturlig at det blir vennskapelige stridigheter mellom oss når det blåses til kamp. Denne gangen var det Trondheim og Drammen som skulle kjempe om gullet helt til slutt. Det endte med gull til Drammen, men litt til Nordbohus også. I Drammen har vi nemlig våre venner fra Nordbohus Modum på plass. Der har de en fin sponsoravtale med Godset, og på begge kortsidene på Marienlyst Stadion lyste det i Nordbohuslogoen fra reklameskiltene, etter hvert som målene rant inn. På den måten ble det litt gull-følelse på oss alle i Nordbohus.

Det er pussig hvor intenst fotballen engasjerer enkelte av oss. Jeg har kjent på følelsen av euforisk glede og bunnløs fortvilelse fra mitt sesongkortsete på Lerkendal i år. Jeg lever meg så sterkt inn i lagets prestasjoner, og identifiserer meg med laget. Jeg er jo faktisk med på laget. Og da blir jeg glad når vi vinner, og deppa når vi taper. I går vant Godset gullet. Det ønsker vi til lykke med, for all del. Jeg er sikker på at de feirer bronsje i Haugesund. Og i Trondheim skal vi også feire. Vi vant sølvet.

Fotballen er full av tradisjoner, og Nordbohus likeså. Hos oss er det slik at den byen som vinner gull i Tippeligaen sender gullkake til sølvbyen, for å forlenge lidelsene til den tapende part. I to år har vi spist Molde-kake i Trondheim. Mon tro om Drammens-kaka går lettere ned. Jeg har mine tvil, og gleder meg til det blir vi som skal sende kake et sted igjen. Jeg har allerede begynt å se på kakeoppskrifter :-)

Gratulerer med gullet til Godset, Drammen og hele Nordbohus.

PS: Har du lyst på en ny bolig med en fin TV-stue der du kan se fotball og kose deg? Ta en kikk her: http://www.nordbohus.no/hus

11.11.2013
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

Finn forhandler