Spikkelia

Moderne eneboliger i rekke, 4-mannsboliger og frittstående enebolig i rolig og barnevennlig område

Vi har for salg en rekke ulike boliger i Spikkelia boligfelt på Rykene, i Arendal kommune. Vi har alt fra eneboliger i rekke, leiligheter i ulike firemannsboliger og frittstående enebolig. Med andre ord skal vi ha noe som dekker de fleste behov. Se enhetene i prosjektet under "Finn din bolig" i menyen øverst.

I prospektet lengre ned på siden får du oversikt i komplett leveransebeskrivelse. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål!

Firemannsbolig - type E
Firemannsbolig - type A
Eneboliger i rekke
Frittstående enebolig

Nøkkelinformasjon

Priser
2 440 000 kr - 3 750 000 kr
Antall rom
2-3
Areal
BRA: 62-97 kvm
Adresse
Spikkelia, 4821 Rykene
Status
Bygging igangsatt
Totalt antall boliger
13
Antall ledige
10

Ta kontakt for mer informasjon

Daglig leder Arve Wroldsen
Arve Wroldsen
Daglig leder
48 88 88 80
Meld interesse her

Hvordan blir det EGENTLIG å bo i Spikkelia? - Se vår solstudie

Vi vet at det å se for seg et liv i en bolig som per dags dato ikke er ferdigstilt kan være krevende. Vi ønsker å betrygge og gi enda mer informasjon til potensielle kjøpere på hvordan livet faktisk vil være i én av eneboligene i rekke på Spikkelia. Nå har du en unik mulighet til å visuelt se hvordan solforholdet er både når du spiser frokosten på formiddagen OG når du inviterer venner og familie til grilling utpå ettermiddagen, en varm junidag. Ta en titt på filmen under, så kan du selv se hvor fantastisk fine solforholdene er - gjennom dagen.

Spikkelia - Et godt sted å bo for alle og enhver

I utformingen av boligprosjektet har det blitt vektlagt at hverdagen skal være enklest mulig; alle enhetene er på ett plan, har god lagringsplass, kommer med parkering i carport og elbillader som standard leveranse. Boligene er godt isolerte, har lave felleskostnader og er energieffektive – noe som også er viktige argumenter for kjøp av nybygg i dagens marked. Boligene er også klartgjort for solceller.

Innholdsrikt område - aktiviteter for store og små!

Nærområdet rundt Spikkelia byr på mange muligheter for store og små. Ønsker du å gå turer eller lufte hunden finner du flotte tur- og lysløyper like i nærheten. Om sommeren er det svært populært å bade i elva, og i sjøen ved Fevik og Grimstad. Her finner du også flere flotte strender. Gang- og sykkelveiene er velegnet for å lære seg å sykle eller ta en spasertur.

15 minutter unna med bil ligger Froland. Her har man et med et topp moderne idrettsanlegg med mange ulike fasiliteter, slik som badeanlegg, treningssenter, turnhall, flerbrukshaller og klatrevegg. 

Ca 1 km unna ligger en flott kunstgressbane som blir flittig brukt av barna i området. Her kan de fotballinteresserte både trene og se Rykene fotball spille sine hjemmekamper. Rykene har et godt idrettsmiljø, både sommer og vinter. Både ski og fotball er populære aktiviteter med et bredt og godt tilbud for barna.

Er du glad i å synge, har Rykene bedehus tilbud om å være med i kor for både store og små. Hver fredag møtes mange familier for å synge og ha det hyggelig sammen. 

Et trygt sted å vokse opp.
Aktiviteter for alle i nærområdet.

Kvaliteter ved prosjektet

 • Trygt og trafikksikkert
 • Barnevennlig
 • Nært "alt" du trenger i hverdagen
 • Solrikt område
 • Moderne løsninger
 • Naturskjønne omgivelser
 • Friluftsmuligheter for store og små
 • Bo helt nytt
 • Ingen oppussing på mange år
 • Kjøp til fast pris - ingen budrunder
 • Lovfestet garanti på fem år sikrer utbedring av eventuelle feil og mangler
 • Lavere dokumentavgift enn ved kjøp av bruktbolig

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Daglig leder Arve Wroldsen
Arve Wroldsen
Daglig leder
48 88 88 80
Wari Hus AS
Telefon
Adresse
Lillesandveien 25

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18