Om oss

Byggefirmaet ble startet allerede i 1987 av byggmester Alfred Wroldsen. Wari-Hus AS ble etablert i 1995 av byggmester Alfred Wroldsen og ingeniør, Øystein Aslaksen. Arve Wroldsen er daglig leder.

Vi har kontor i Grimstad og bygger i Aust-Agder fylke. Vi er 25 fast ansatte, derav dyktige byggeledere med mesterbrev, tømrere, egen murer- og flislegger, ingeniører og megler – alle med lang erfaring og stor yrkesstolthet.

Vårt firma er godkjent som opplæringsbedrift og er sensor ved fagprøver for tømrerfaget i Aust Agder fylkeskommune.

Wari-Hus har vært tilknyttet Nordbohus siden 2005. Sammen med Nordbohus tilbyr vi en kvalitetssikret og helhetlig prosess fra prosjektering til utførelse av katalog hus, arkitekttegnet hus og fritidsboliger. Nordbohus sitt byggesystem med tilhørende sjekklister og styringssystem har Teknisk Godkjenning (TG) fra SINTEF Bygg forsk.

Wari-Hus leverer alle tjenester ifra små håndverkertjenester til større bolig- og byggeprosjekter til det private og offentlige marked.

Vi har lang erfaring med totalentrepriser, og tar ansvaret for hele byggeprosessen fra veiledning om tomt til ferdig prosjekt. Kontrakt- og garantistillelse iht. oppdraget og gjeldende lovverk.

For total leveranser samarbeider vi med lokale underleverandører som utfører tomt- og grunnarbeider, rør- og elektrikerarbeider. Vi tilbyr også interiørveiledning fra våre leverandører på kjøkken-, bad- og garderobeinnredning, tapet- og malerarbeider samt på overflater gulv (parkett, flis, belegg).

Sammen leverer vi det som kunden ønsker.

Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål om deres prosjekt! Vi kommer gjerne på befaring eller kom innom for en uforpliktende boligprat.

 

Velkommen til oss!

 

            

Finn forhandler