Bygg deg en enebolig eller hytte med særpreg!

Alle kan bygge en enebolig eller hytte. Å bygge en enebolig eller hytte som har særpreg derimot, krever en kombinasjon av byggteknisk kunnskap og grensesprengende visjoner som ivaretar det unike. Vi jobber med unike prosjekter daglig, og hjelper deg gjerne med å utforme visjonen din.

30-års erfaring

Gjennom mer enn 30 år har vi bygget en rekke arkitekttegnede og spesialtilpassede hus for våre kunder i Grimstad og Agder. Dette har gitt oss et enormt arkiv av løsninger og spesialtilpasninger, og gjør oss skolert for å komme med forslag, råd og tips til utformingen av ditt hus. Vi ser alltid etter løsninger som ivaretar ditt ønske om særpreg og unikt uttrykk, derfor samarbeider vi alltid med de beste arkitekter.

Kreative samarbeid med anerkjente arkitekter

Haarklau, Lindeberg og Egeland AS er en av våre viktigste samarbeidspartnere når det gjelder arkitektonisk utforming av hytter og eneboliger. Dette er en aktør som er tilpasningsdyktig, nyskapende og visjonære, og som har levert spektakulære designløsninger i mange år. Ved å kombinere vår byggtekniske kunnskap med arkitektens øye for innovative løsninger, leverer vi bygg som er ingenting annet enn flotte.

Prosjekter vi er ekstra stolte av

En av våre flotteste prosjekter er «Huset i skogen» og «Hytta ved Sjøbo». Dette er prosjekter som har utfordret våre evner til å tilpasse byggene til terrenget, samt ivareta det byggtekniske uten at arkitekten skulle måtte endre på visjonene for byggene.

«Huset i skogen» ble lagd for å passe inn i terrenget rundt seg, og ble løftet opp på søyler for å etablere en utsikt. «Hytta ved Sjøbo» skulle slippe til så mye naturlig lys som mulig, og her ble glassflater en viktig del av løsningen. Det skulle se ut som at taket svever over hytten, og dette grepet er gjennomgående også inne i huset, blant annet på badet. Her ble øverste del av vegg opp mot taket satt med glassplater for å slippe inn lys på et ellers mørkt rom.

Øye for «noe mer»

Mange av de som velger å bygge hytte eller enebolig er opptatt av plassutnyttelse. Derfor har vi spesialisert oss på å plassbygge løsninger i boliger som har spesielle vinkler eller design som krever løsninger utover det som er standard. Vi har blant annet bygget buet kinorom, plassbygde benker, sitteplasser og bokhyller. Vi har også eksempelvis bygd spalter i himlingen for å skjule rullegardiner i. Alt er mulig, og vi tar i mot alle utfordringer.

Ta kontakt med oss!

Sitter du og ønsker deg en ny enebolig eller ei hytte som skiller seg ut fra markedet? Sjekk ut vårt arkiv med et bredt spenn fra tradisjonelle hytter og eneboliger, til toppmoderne funkishus- og hytter med alle fasiliteter. Se våre referanseprosjekter her. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, vi vil gjerne gjøre visjonen din om til virkelighet.

Arve Wroldsen, daglig leder, mobil: 488 88 880, e-post: arve.wroldsen@nordbohus.no

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18