Planløsning 1. etasje
Planløsning 2. etasje

Tauleveien 30

Nøkkelinformasjon

Pris
4 790 000
Antall soverom
3
BRA
150 m²
P-rom
139 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Om boligene

Funkis-eneboliger med rene linjer, store vindusflater og takterrasse!

Boligen har et tøft og enhetlig uttrykk med rene linjer og store vindusflater som inviterer naturen inn. Eneboligen er over to plan med store, lyse og åpne oppholdsrom beliggende i andre etasje.

Her finner du kjøkken stue, wc og en koselig tv-stue som også kan brukes som ekstra soverom/gjesterom eller kontor. I tillegg byr etasjen på en stor og solrik terrasse på 20 kvadratmeter.

Første etasje inneholder 3 romslige soverom, hvor hovedsoverommet har eget walk-in-closet. Boligen har separat vaskerom og boden gir deg gode muligheter for lagringsplass. I tillegg til den innvendige boden, er det lagringsplass i utvendig sportsbod. Det er utgang til terreng fra gangen. Helt til slutt må den fantastiske takterrassen på hele 55 kvadratmeter nevnes. Her kan man nyte lange sommerkvelder med naboene eller slappe av med en god bok.

BRA totalt: 150,7 kvm - P-rom totalt 139,3 - Utvendig sportsbod 6,5 kvm

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Arve Wroldsen
Daglig leder
Tlf
48 88 88 80
Wari-Hus AS
Telefon
37 04 9121
Adresse
Lillesandsveien 25