Tauleveien ved Holletjenn

Her kan du bo landlig til med utsikt mot skogen og Holletjenn, samtidig som bylivet er lett tilgjengelig. Området er barnevennlig og trygt, med kort vei til skoler, barnehage, fotballbane og fine turområder.

Noen ganger må en benytte sjansen når anledningen byr seg. Dette kan være et slikt tilfelle. Endelig kan du og din familie flytte inn i boligen dere alltid har drømt om. Med den plassen og de romløsningene som er skapt for dere. Plass til gjester, å dyrke hobbyer, selskap og hverdag. Vi har utviklet boligen slik at du får den plassen du trenger, og mulighet for inntil 4 soverom. Pakket inn i et stramt og moderne design.

Funkis-eneboliger

Funkis-eneboliger med rene linjer, store vindusflater og takterrasse!

Boligen har et tøft og enhetlig uttrykk med rene linjer og store vindusflater som inviterer naturen inn. Eneboligen er over to plan med store, lyse og åpne oppholdsrom beliggende i andre etasje.

Her finner du kjøkken stue, wc og en koselig tv-stue som også kan brukes som ekstra soverom/gjesterom eller kontor. I tillegg byr etasjen på en stor og solrik terrasse på 20 kvadratmeter.

Første etasje inneholder 3 romslige soverom, hvor hovedsoverommet har eget walk-in-closet. Boligen har separat vaskerom og boden gir deg gode muligheter for lagringsplass. I tillegg til den innvendige boden, er det lagringsplass i utvendig sportsbod. Det er utgang til terreng fra gangen. Helt til slutt må den fantastiske takterrassen på hele 55 kvadratmeter nevnes. Her kan man nyte lange sommerkvelder med naboene eller slappe av med en god bok.

Nøkkelinformasjon

Priser
4.790.000
Antall rom
3
Areal
150 kvm
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Innhold og kortfattet leveransebeskrivelse

Innhold:

1. etasje: 3 soverom, walk-in-closet, bad, separat vaskerom, bod/teknisk rom og gang. Utvendig sportsbod. 2. etasje: Stue, kjøkken, tv-stue og wc. Utgang til terrasse og takterrasse på hele 55 kvm. 

Boligene leveres med god standard

 • Egen eiet tomt med plass til garasje/carport
 • Flis på gulv i i entré/garderoberom frem til trapp, vaskerom, bod/teknisk rom og wc
 • Flislagt bad
 • Varmekabler bad, vaskerom, entré/garderoberom og wc
 • Innredningspakke, kjøkken- og garderobeinnredning
 • Sentralstøvsuger
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Eikeparkett
 • Ferdigmalte gipsvegger og tak
 • Listefritt mot tak
 • Trapp fra Vegårshei Trappeverksted
 • Peisovn med stålpipe
 • walk-in-closet i hovedsoverom

 

5 gode grunner til å kjøpe ny bolig

Velge nytt eller brukt når du skal finne din fremtidige bolig? Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, og her får du fem gode grunner.

Fast pris
Fast pris er kanskje det de fleste verdsetter høyest. De prisene som står i prislisten er de du må betale for boligen. Ingen hektiske budrunder, men du kan i ro og mak vurdere alternativer som er innenfor din økonomiske ramme. Du vet på forhånd hva du må betale for boligen og hva den vil koste deg måned for måned. Det gir deg en trygghet når du skal i banken å søke om lån og fohandle om betingelser.

Lave omkostninger
Mange blir veldig overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og brukte boliger. Flere vet ikke at du betaler kun 2,5 prosent dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig. En leilighet til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125 000,- i bruktmarkedet, mens tillegget for en tilsvarende nybolig vil være ca kr. 10 000,-

5 års oppfølging
Ved kjøp av nybolig har du 5 års reklamasjonsrett. Den tryggheten er gull verdt!

Moderne standard
En nyoppført bolig følger kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig som samtidig er "billig i drift": mindre behov for oppvarming gir lavere energikostnader.

Ingen oppussingsbehov
En helt ny bolig betyr blant annet at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering. Hvis du ikke er veldig glad i å pusse opp innebærer dette et stort pluss. Selvsagt vil du og skal du selv sette preg på boligen og gjøre det til et hjem, men det er jo den morsomme jobben!

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Arve Wroldsen
Daglig leder
Tlf
48 88 88 80
Wari-Hus AS
Telefon
E-post
post.warihus@nordbohus.no
Adresse
Lillesandsveien 25