Illustrasjon av Villa Lilla enebolig i kjede
Illustrasjon av kjøkken i Villa Lilla enebolig i kjede
Plantegning 1. etg.
Plantegning 2. etg.

B - Enebolig i kjede

Nøkkelinformasjon

Pris
2 790 000
Antall soverom
3
BRA
128 m²
P-rom
97 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Lys og luftig enebolig i kjede

Lys og luftig enebolig med praktisk planløsning og 3 soverom. Her er det lagt til rette for høy trivsel og best mulig utsikt i en bolig med flott og moderne design. Denne boligen ligger i midten.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i 2. etasje har store vindusflater og utgang til en romslig og flott veranda mot sørvest - et flott tilleggsareal i sommerhalvåret.
Du har også tilgang til verandaen fra bakkeplan via en utvendig trapp. Ved kjøkkenet finner du en praktisk bod/vaskerom. I 1. etasje er det en romslig gang med garderobeplass, 3 soverom, bad og separat wc med bod. Inngangspartiet er overbygd. Det er en utvendig sportsbod med ekstra lagringsplass under verandaen.

Kvaliteter ved boligen

  • Aircondition
  • Gjesteparkering
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Øystein Aslaksen
Tangenheia AS, Daglig leder
Tlf
908 89 690
Uten bilde
Lone Thor Hansen
Nordbohus Wari-Hus AS, Boligkonsulent
Tlf
483 18 696
Wari-Hus AS
Telefon
37 04 91 21
Adresse
Lillesandsv. 25, 4877 Grimstad