Tangenheia boligfelt - fantastisk utsikt til sjøen og skjærgården!

Tangenheia svært attraktivt boligområde med bare 10 minutters gange til Tvedestrand sentrum. Her kan du velge mellom eneboliger i kjede, eller en tomt for din enebolig etter fritt valg fra vår katalog.

Boligområdet ligger solrikt til mot vest og det er nært både sentrum, naturen og sjøen. Det er mulighet for båtplass like i nærheten – og tiden fra du står og nyter utsikten fra din bolig til du faktisk er ute på skjæra er minimal.

Er du på flyttefot, har du nå en enestående mulighet til å sikre deg en av Sørlandets flotteste tomter. Boligfeltet er under utvikling av Tangenheia AS.

Bare en ti minutters spasertur unna ligger Tvedestrand sentrum med barnehage, skoler, butikker, idrettsanlegg osv. Fortau og gangstier vil bli opparbeidet, slik at barn og voksne vil komme seg trygt frem til alle fasiliteter.

Tangenheia har nærhet til sentrum, men samtidig nærhet til naturen og ikke minst sjøen. Det er sjøutsikt fra tomtene, og muligheter for båtplass rett i nærheten. Tiden fra du står og nyter utsikten, til du faktisk er ute på skjæra er minimal og unik. På et øyeblikk er man ved vannkanten der man kan fiske og bade.

Veier, infrastruktur og teknisk anlegg vil være offentlig, og kommunen vil da stå for ansvaret med vedlikehold og brøyting.

Tangenheia

Tangenheia - Et flott boligfelt med ledige tomter! Går du med byggeplaner? Ta kontakt for tomtebefaring på tlf. 48318696.
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Om området

Beliggenhet
Tangenheia er et nytt boligfelt i Tvedestrand - her kan du leve det gode liv med nærhet til sjøen og fantastisk utsikt til Tvedestrandsfjorden. Området er svært solrikt og ligger sørvestvendt.

Tvedestrand sentrum ligger kun en ti minutters spasertur unna med barnehage, skoler, butikker idrettsanlegg osv. Fortau og gangstier vil bli opparbeidet, slik at barn og voksne vil komme seg trygt frem til alle fasiliteter.

Tangenheia har nærhet til sentrum, men samtidig nærhet til naturen og ikke minst sjøen. Enten du ønsker å tøffe utover fjorden i en klassisk sørlandssnekke, eller sette seil, vil du bli fasinert av de holmer og skjær som møter deg på dette idylliske stedet.

Boligfeltet ligger kun 5 minutter med bil fra E18. Ny E18 påbegynnes i 2015 og vil gjøre Tvedestrand til et enda mer attraktivt sted å bo.

Om Tvedestrand
Tvedestrand er en spennende vakker liten by med  i overkant av 6000 innbyggere. Byen befinner seg i Aust-Agder fylke og er en av 5 kommuner som ligger langs kysten i fylket. Aktivitetsnivået er høyt i byen og det er mye å finne på. Nærhet til sjøen kan spesielt trekkes frem som en av Tvedestrands mest positive fordeler. Denne nærheten gjorde sitt til at Tvedestrand på 1700 og 1800 tallet ble kjent som et handelssentrum. Spesielt mot slutten av seilskutetiden da Tvedestrand var en av landets største sjøfartskommuner.

Sjøfartstiden er historie og Tvedestrand sentrum har flyttet seg fra sjøen og noen hundre meter inn  i landet. Der finner man nå butikker, galleri, bibliotek, videregående skole og alt hva et sentrum skal inneholde. Kommunen har nesten 2000 fritidseiendommer, så om sommeren yrer det derfor litt ekstra i Tvedestrand. Kommunen har en kystlinje på 214km og har ikke mindre enn 162 øyer. Disse øyene er svært godt besøkt om sommeren, og nå har du mulighet til å etablere deg på Tangenheia med Norges beste skjærgård som nærmeste nabo, og alt det gode Tvedestrand har å by på.

Næringslivet i Tvedestrand består av mange små og mellomstore aktører. Blant de største kan internasjonale selskaper som Ertec og Quickflange nevnes. Sistnevnte er et relativt nyoppstartet selskap som har vokst raskt fra oppstarten i 2000 til nå.

Tvedestrand fikk bystatus i 1997 og arbeidet noen år med å finne hvilke identitet byen skulle ha. Dette har vært et vellykket arbeid og idag er Tvedestrand kjent som «Bokbyen ved Skagerrak». Av minneverdige hendelser som kan nevnes fra nåtiden i Tvedestrand, er kåringen fra 

Friluft
Tangenheias beliggenhet gir fantastisk utsikt og nærhet til sjøen. Enten du ønsker å tøffe utover fjorden i en klassisk sørlandssnekke, eller sette seil, vil du bli fasinert av de holmer og skjær som møter deg i dette vakre område. Her koser man seg i solen, eller prøver fiskelykken. Strandkrabber fanges av barna om dagen, og mat-krabbene blir fanget av de voksene om kvelden når sola har gått ned. Det er viktig å huske primus, gryte, loff og majones, for da kan man rigge til et kongelig måltid på skjæra dagen etter. På sjøen er familielivet herlig, og vil by på mange minnerike opplevelser. Muligheten for fart og action er også et alternativ. Vannski og havrafting kan nevnes som eksempler. Livet på sjøen er avslappende, men samtidig så spennende som du ønsker at det skal være. Tvedestrand er kjent for sin fantastiske skjærgård og mulighetene den gir.

Jakt og friluft er høstens aktiviteter. Soppen sankes tidlig i august, hvor kjentmannen har sine faste plasser han returner til hvert år. Jakten starter for fullt litt senere på høsten. Mulighetene for å finne seg noen fine plasser for jakt i Tvedestrand og Aust-Agder er store. Besøker man jakt og frilufts butikken før man reiser på tur, vil det ikke være utstyret som hindrer deg fra å få viltkjøtt i fryseren. Tvedestrand har sin egen jakt, fiske og friluftsliv forening, Tvedestrand JFF. De leier og disponerer to terreng som deres medlemmer kan jakte på. Barn og ungdom er også hjertelig velkommen i klubben der de kan lære alt fra jakt til fellebygging og fluebinding.

Adkomst
Fra E18 kjør mot Tvedestrand sentrum. Kjør forbi sentrum og vannet Fjæretjenn på venstre side og følg riksvei 411 videre. Ta deretter til venstre (ca 1 km etter sentrum) ved skiltet Svarttjennbakken rett etter stor rød bygning/bedrift "Solfjeld" som ligger på høyre side. Følg denne veien ca 100 m til skilt Tangenheia på høyre side. Kjør inn på tomteområdet og følg veien rett frem. Tomten ligger opp til venstre i venstresving.

Tomten er skiltet. Velkommen!

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Kvaliteter ved prosjektet

  • Fantastisk utsikt til sjøen
  • 10 minutters gange til Tvedestrand sentrum
  • Muligheter for båtplass

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Prosjektplanlegging

Prosjektplanlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Øystein Aslaksen
Tangenheia AS, Daglig leder
Tlf
908 89 690
Uten bilde
Arve Wroldsen
Dalig leder
Tlf
48 88 88 80
Wari-Hus AS
Telefon
E-post
post.warihus@nordbohus.no
Adresse
Lillesandsv. 25, 4877 Grimstad