Spikkelia - salget er igang av nye eneboliger i rekke

Nå har du mulighet til å sikre deg en enebolig i kjede i Spikkelia
Lettstelte og prisgunstige eneboliger på ett plan.

Ny bolig på ett plan i solrike og naturskjønne omgivelser? Nå legges 4 eneboliger i rekke ut for salg i Spikkelia boligfelt, midt mellom Arendal og Grimstad.

-Ønsker du å bo lettstelt og med alle rom på ett plan, er de nye eneboligene i kjede et godt valg. Du har det du trenger i hverdagen i nærområdet og her er det flotte friluftsmuligheter for store og små, forteller Lone Thor Hansen, boligselger i Wari-Hus.

Praktisk bolig på ett plan
4 moderne eneboliger i rekke skal bygges her, sentralt på Spikkelia. Her inviteres du hjem til lettstelte boliger på ett plan med 2 soverom, stor og åpen stue- kjøkkenløsning, godt med lagringsplass i både utvendig og innvendig bod og carport til bilen. Her har du alle muligheter. Vi ønsker å tilby en lettstelt bolig, men som samtidig inneholder det du trenger for at hverdagen skal fungere. Boligen passer perfekt til små familier, eller par som ønsker plass til kontor og overnattingsgjester. Her kan du faktisk bo hele livet, sier Lone med et smil.

Kort og lite traffikert vei til skole og barnehage
Stillhet, ro og luft preger Spikkelia, her kan små føtter løpe, danse og plukke markblomster langs trygge veier både til skole, barnehage og fritidsaktiviteter. 
Samtidig som boligfeltet ligger landlig til, er det også svært sentralt, sier Lone. 

Joker i nærområdet
Oppdager du at du mangler en ingrediens til middagen, ligger nærbutikken Joker en rusletur unna. Handelsområdet Stoa ligger ca 7 kilometer fra Rykene, og har du behov for mer enn daglivarer og det frister med en bytur, ligger Grimstad og Arendal en liten biltur unna, forteller Lone.

 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Arve Wroldsen
Daglig leder
Tlf
48 88 88 80
Wari Hus AS
Telefon
37 04 91 21
Adresse
Lillesandveien 25