Spikkelia - salget er igang av nye eneboliger i rekke

Ny bolig på ett plan i solrike og naturskjønne omgivelser? Nå legges 4 eneboliger i rekke ut for salg i Spikkelia boligfelt, midt mellom Arendal og Grimstad.

-Ønsker du å bo lettstelt og med alle rom på ett plan, er de nye eneboligene i kjede et godt valg. Du har det du trenger i hverdagen i nærområdet og her er det flotte friluftsmuligheter for store og små, forteller Lone Thor Hansen, boligselger i Wari-Hus.

Praktisk bolig på ett plan
4 moderne eneboliger i rekke skal bygges her, sentralt på Spikkelia. Her inviteres du hjem til lettstelte boliger på ett plan med 2 soverom, stor og åpen stue- kjøkkenløsning, godt med lagringsplass i både utvendig og innvendig bod og carport til bilen. Her har du alle muligheter. Vi ønsker å tilby en lettstelt bolig, men som samtidig inneholder det du trenger for at hverdagen skal fungere. Boligen passer perfekt til små familier, eller par som ønsker plass til kontor og overnattingsgjester. Her kan du faktisk bo hele livet, sier Lone med et smil.

Kort og lite traffikert vei til skole og barnehage
Stillhet, ro og luft preger Spikkelia, her kan små føtter løpe, danse og plukke markblomster langs trygge veier både til skole, barnehage og fritidsaktiviteter. 
Samtidig som boligfeltet ligger landlig til, er det også svært sentralt, sier Lone. 

Joker i nærområdet
Oppdager du at du mangler en ingrediens til middagen, ligger nærbutikken Joker en rusletur unna. Handelsområdet Stoa ligger ca 7 kilometer fra Rykene, og har du behov for mer enn daglivarer og det frister med en bytur, ligger Grimstad og Arendal en liten biltur unna, forteller Lone.

 

Finn forhandler