Spikkelia - bo godt på Rykene

Spikkelia er et helt nytt boligfelt på Rykene i Arendal kommune- midt mellom Arendal og Grimstad. Feltet ligger i et trygt og trafikksikkert område med gang- og sykkelvei i naturskjønne omgivelser. Her føles det trygt å sende barna til skolen – og det er mange barn i området å slå følge med. Et perfekt sted å vokse opp!

Rykene skole ligger landlig til knappe 1,5 km unna boligfeltet. Det er en 1-7 skole, og skolen ble bygget ut i 2014. Skolen har også egen SFO som er åpen hver dag. I gangavstand fra skolen finner du tre barnehager, Rykene barnehage, Løvehulen familiebarnehage og en barnehage på bedehuset. Både skole og barnehager står klare til å ta imot nye beboere i området.

Trenger du noe til middagen, ligger nærbutikken Joker bare en rusletur unna. Handelsområdet Stoa ligger ca 7 km fra Rykene. Har du behov for mer enn dagligvarer og det frister med en bytur, ligger Grimstad og Arendal en liten biltur unna. Fra Spikkelia er det 14 km inn til Arendal og 11 km til Grimstad. Rykene har også gode bussforbindelser som bringer deg inn til byene.

Kort vei til idrett, skog og mark 
Nærområdet rundt Spikkelia byr på mange muligheter for store og små. Ønsker du å gå turer eller lufte hunden finner du flotte tur- og lysløyper like i nærheten. Om sommeren er det svært populært å bade i elva, og i sjøen ved Fevik og Grimstad. Her finner du også flere flotte strender. Gang- og sykkelveiene er velegnet for å lære seg å sykle eller ta en spasertur.

15 minutter unna med bil ligger Froland med et nyere og topp moderne idrettsanlegg med mange tilbud som badeanlegg, treningssenter, turnhall, flerbrukshaller og klatrevegg.

Ca 1 km unna ligger fotballbanen. Dette er en flott kunstgressbane som er veldig populær og mye brukt av barna i området. Her kan de fotballinteresserte både trene og se Rykene fotball spille sine hjemmekamper. Rykene har et godt idrettsmiljø, både sommer og vinter. Både ski og fotball er populære aktiviteter med et stort tilbud for barna.

Er du glad i å synge, har Rykene bedehus tilbud om å være med i kor for både store og små. Hver fredag møtes mange familier for å synge og ha det hyggelig sammen.

Velkommen til Spikkelia - et godt sted å bo.

Nyttige linker

Veibeskrivelse (finn.no)

 

Spikkelia byr på flotte turmuligheter for store og små
Enebolig nr 1-4, Enebolig i rekke 5-8, Rekkehus 9-15, Leilighet i 4-mannsbolig 16-23

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Arve Wroldsen
Daglig leder
Tlf
48 88 88 80
Wari Hus AS
Telefon
37 04 91 21
Adresse
Lillesandveien 25