14 - Rekkehus ( 4 i rekke )

Nøkkelinformasjon

Pris
1 990 000
Antall soverom
1
BRA
71 m²
P-rom
59 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Ferdigstillelse
3. Kvartal 2019
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Lettstelt og praktisk rekkehus

Svært praktisk rekkehus med alt på ett plan. Rekkehusene kommer i to ulike størrelser, med ett eller to soverom, dette rekkehuset har 1 soverom. Inngangspartiet er overbygd og i gangen er det god plass til garderobe. Stue og kjøkken har åpen løsning med store vindusflater som gir godt med lys. Fra stuen er det utgang til uteplass.

Rekkehusene leveres nøkkelferdig med carport i felles anlegg. Felles eiertomt for rekkehusene i felt B1. Tomten opparbeides med ferdigplen og stedvis beplantning. Asfaltert vei/innkjørsel og parkering.

Rekkehusene (4 i rekke) er merket med nr 12 - 15 i situasjonsplanen.

Innhold
Stue, kjøkken, soverom, bad/vaskerom, gang og 2 boder. Carport i fellesanlegg.
BRA: 62,3 kvm
BRA totalt: 71,3 kvm
P-rom: 58,9 kvm

Omkostninger
Det skal i tillegg til kjøpesummen* betales følgende omkostninger:

Dokumentavgift på 2,5% til staten for andel av tomteverdi (kr. 250.000,-) kr. 6.250,-
Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.
Tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument kr. 525,-. Og pr. avsluttende pantattest kr. 202,-.

Betalingsplan
10% av kjøpesummen forfaller til betaling til oppgjørsmegler`s klientkonto innen 14 dager etter kontraktsinngåelse samt ved utstedte §12 garanti.
Rest kjøpesum + omk. betales ved overtagelse av boligen.

Generelt for Spikkelia
Området er privat og drift- og vedlikeholdsutgifter av fellesarealer fordeles likt med 1/23 pr. bolig.
Det vil bli opprettet et realsameie på fellesarealene hvor sameieandelen vil bli registrert på hovedeiendommen.

Andel fellesutgifter for hhv realsameiet og for eierseksjonssameiene forfaller til betaling etter overtagelse av eiendommen. Se eget utkast til vedtekter og budsjett for »Spikkelia Huseierforening» og for eierseksjonssameiene.
Utgifter til eget forbruk strøm, vann og forsikring vil komme i tillegg til andel fellesutgifter. Det samme gjelder for kommunale avgifter.
Eiendomsskattegrunnlaget/takstverdien for de enkelte eiendommer vil bli fastsatt etter ferdigstillelse.

Kommunale avgifter
Den enkelte eier må etter overtagelse betale årlige kommunale avgifter til Arendal Kommune, for vann, avløp, renovasjon, feing. F.t. kr. 8.312,- (Vann kr. 1.166,-, Avløp kr. 2.246,-, Std. renovasjon kr. 4.566,-, feiing kr. 305,-) I tillegg er det krav til leie av vannmåler av Arendal Kommune og avgiftene på vann er forbruksavhengige og vil komme i tillegg.
 

Leveransebeskrivelse

 • Takstein, db.krum,sorte, ru.
 • Takrenner, nedløpsrør i silver plastbelagt stål.
 • Beslag leveres i sort utførelse.
 • Dører og vinduer, hvitmalt fra leverandør.
 • Royalimpregnert kledning i fargen leirgrå.
 • Himlinger: hvite 60 x 120 himlingsplater.
 • Vegger: MDF-panel malt fra leverandør.
 • Gulv: 3 stav eikeparkett. Flis ved inngangsparti inne.
 • Listverk: hvit slett listverk.
 • Dører: hvite slette innvendige dører. Hvite ytterdører i henhold til fasadetegning.
 • Våtrom: bad leveres med flislagt gulv og vegger. Bod/teknisk leveres med flislagt gulv med oppkant.
 • Elektrikerleveranse inneholder lampe-, bryter og stikkontaktpunkter iht. Nek 399/400.
 • Varmekabler leveres på bad, bod/teknisk rom og inngangsparti inne.
 • Komfyrvakt.
 • Utelamper ved inngangsdører og terrasser.
 • Røropplegg for tlf/bredbånd/TV. Tilknytning og abonnement kommer i tillegg.
 • Rørlegger: hvit baderomsinnredning med speil, gulvstående toalett, blandebatteri til kjøkken, bad og vaskerom. Dusjbatteri og garnityr i dusj på bad. Dusjhjørne i klart glass med profiler i krom. Utekran.
 • Det leveres balansert ventilasjon og sentralstøvsuger til boligene.
 • Kjøkken- og garderobeinnredning iht. plantegning. Kjøkken leveres med hvite slette dører, laminatbenkeplate, kjk.vifte og vask. Hvitevarer er ikke med i leveransen. Garderobeskap med hvite slette dører.
 • Pipe og ildsted: stålpipe og peisovn type Duo 5 fra Nordpeis, glassplate på gulv.

Godt å bo på Rykene

Spikkelia er stedet for deg som ønsker en trygg og god hverdag. Det du trenger i hverdagen har du like i nærheten, og nærområdet byr på flotte friluftsmuligheter for store og små.

I Spikkelia tilbyr vi både eneboliger, eneboliger i kjede, rekkehus og leiligheter. 

Spikkelia er et helt nytt boligfelt på Rykene i Arendal kommune- midt mellom Arendal og Grimstad. Feltet ligger i et trygt og trafikksikkert område med gang- og sykkelvei i naturskjønne omgivelser. Her føles det trygt å sende barna til skolen ± og det er mange barn i området å slå følge med. Et perfekt sted å vokse opp!

Rykene skole ligger landlig til knappe 1,5 km unna boligfeltet. Det er en 1-7 skole, og skolen ble bygget ut høsten 2014. Skolen har også egen SFO som er åpen hver dag. I gangavstand fra skolen finner du tre barnehager, Rykene barnehage, Løvehulen familiebarnehage og en barnehage på bedehuset. Både skole og barnehager står klare til å ta imot nye beboere i området.

Trenger du noe til middagen, ligger nærbutikken Joker bare en rusletur unna. Handelsområdet Stoa ligger ca 7 km fra Rykene. Har du behov for mer enn dagligvarer og det frister med en bytur, ligger Grimstad og Arendal en liten biltur unna. Fra Spikkelia er det 14 km inn til Arendal og 11 km til Grimstad. Rykene har også gode bussforbindelser som bringer deg inn til byene.

Kort vei til idrett, skog og mark

Nærområdet rundt Spikkelia byr på mange muligheter for store og små. Ønsker du å gå turer eller lufte hunden finner du flotte tur- og lysløyper like i nærheten. Om sommeren er det svært populært å bade i elva, og i sjøen ved Fevik og Grimstad. Her finner du også flere flotte strender. Gang- og sykkelveiene er velegnet for å lære seg å sykle eller ta en spasertur.

15 minutter unna med bil ligger Froland med et nyere og topp moderne idrettsanlegg med mange tilbud som badeanlegg, treningssenter, turnhall, flerbrukshaller og klatrevegg.

Ca 1 km unna ligger fotballbanen. Dette er en flott kunstgressbane som er veldig populær og mye brukt av barna i området. Her kan de fotballinteresserte både trene og se Rykene fotball spille sine hjemmekamper. Rykene har et godt idrettsmiljø, både sommer og vinter. Både ski og fotball er populære aktiviteter med et stort tilbud for barna.

Er du glad i å synge, har Rykene bedehus tilbud om å være med i kor for både store og små. Hver fredag møtes mange familier for å synge og ha det hyggelig sammen.

Velkommen til Spikkelia - et godt sted å bo.

Kvaliteter ved boligen

 • Aircondition
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Turterreng
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Boligkonsulent
Lone Thor Hansen
Boligkonsulent
Tlf
48 31 86 96
Wari-Hus AS
Telefon
37 04 91 21
Adresse
Lillesandveien 25