Bolig 4 - Vertikaldelt tomannsbolig

Nøkkelinformasjon

Pris
2 990 000
Antall soverom
3
BRA
126 m²
P-rom
108 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Vertikaldelt tomannsbolig på meget hyggelige tomter på Romstølen. Tomtene har gode solforhold og fin natur rett utenfor døren.

Prosjektet/selskapet/eiendommen

Romstølen er et utbyggingsområde som skal utvikles over flere byggetrinn.
Tomt 66 og 82 i delfelt B3 består av 4 leiligheter fordelt på 2 tomannsboliger.

Forventet fremdrift

Byggestart 2018 etter nærmere avtale.

Beliggenhet

Tomannsboligene ligger i et svært rolig område på Myra, med en landlig men likevel sentral beliggenhet. Myra har idrettsanlegg, barneskole og videregående skole. Det er kort vei til kjøpesenter og handelsområde på Stoa, hvor du også finner friområde med badestrand ved Sørsvann. Det er kort til Arendal sentrum med alt av fasiliteter. Området ligger også sentralt i forhold til E-18, Agderparken Stoa og Harebakken senter.

Boligene ligger i veletablert boligfelt med kort vei til skole og Sør Amfi med flere aktivitetsmuligheter. Meget barne og familievennlig. Fine turområder rett utenfor døren. Landlig men likevel sentralt.

Adkomst

Fra Arendal kjør mot Myra. Ta til høyre før rundkjøring ved videregående skole. Følg veien mot venstre, tomtene ligger på høyre side på nytt opparbeidet felt.

Byggemåte og standard

Boligene leveres iht. gjeldende byggteknisk forskrift til plan -og bygningsloven. Bygningene leveres på betongsåle.
Liggende kledning, Royalimpregnert kledning grå, store vindusflater 2 lags i hvit utførsel. Veranda - og terrassegulv i impregnerte materialer med glassrekke. Veranda leveres tett.

Tomannsboligene er vertikaldelt med moderne preg. De har en god og innholdsrik planløsning over to etasjer. Kjøkkenet er praktisk plassert mellom spiseplass og stue i 2. etasje. De store vindusflatene og glass i rekkverk på balkong bidrar til at det slippes inn maksimalt med dagslys.

I første etasje kommer man inn i en romslig hall med god plass til garderobe. Her finner man 2 soverom, bad/wc/vaskerom og en stue. Fra denne stuen er det dør direkte ut til hage/terreng.

Fra stuen/kjøkkenet i 2.etg. er det dør ut til en flott overbygd balkong. Deler av denne etasjen har ekstra takhøyde ( hele 3 meter) som gir lyse og hyggelige oppholdsrom.

En ny bolig som denne byr på godt inneklima skapt av moderne varme og ventilasjon samt parkett som ligger i alle tørre rom.
God standard med blant annet stemningsskapende peis i stuen. Fyring - og vedlikeholdsutgiftene er lave og oppussing er bare en fjern tanke.

Leveransebeskrivelse:
Innvendige overflater leveres med malte gipsvegger og tak. Hvit glatt listverk til gulv, dører og vinduer - listefritt i tak. Flis på gulv i inngangsparti, hall/trapp, wc og bad/vaskerom. På badet levers flis på gulv og vegg. 1 stav eikeparkett matt lakk hvit leveres i sove- og oppholdsrom.
Kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer.
Sanitærutstyr leveres i henhold til tegninger. Dusjhjørnet i klart glass med krom profiler, hvit baderomsinnredning med skuffer og speil med LED lys. Servant på gjestetoalett. Gulvstående toaletter. Det leveres 200 liter varmtvannsbereder og vannmåler.
Elektrikerarbeider leveres iht. NEG399/400. I tillegg leveres utelamper til inngangsparti, verandaer og terrasser.
Varmekabler i inngangsparti i hall, bad/vaskerom og wc. Komplett ringeanlegg. Det levers også pen peisovn merke Duo 5 fra Nordpeis, balansert ventilasjon og sentralstøvsuger.
Garderobeskap leveres ikke.

Areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 126 kvm

1.Etasje: Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm
2.Etasje: Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 56 kvm
Sportsbod: 5 kvm.

Bruksareal i.h.t. tegning. Bruksareal inkluderer åpent, overbygget areal.

Tomt/tomteareal

Utomhus leveres det ferdig plen naturlig arrondert boligen. Innkjørsel, biloppstillingsplasser og snuplass leveres gruset. Videre opparbeidelse av tomtene med beplantning er ikke inkludert.
Utomhusarbeidene skal være ferdige ved overtagelse av boligen eller når årstiden tillater det.

Fellesområder
Fellesområdene for eiendommene i Romstølen Felt B3,
Byggetrinn 1: Lekeplassene (2 og 3) har sandkasse, parkbord og et lekestativ. På området for post/renovasjon settes det opp et postkassestativ. Det er asfalterte veier og fortau, tur - og grøntområder iht. reguleringplanene. Det er også veibelysning i boligfeltet.

Realsameiet
Det vil bli opprettet et realsameie for området med private veier og post/renovasjon som vil bli uløselig knyttet til hver eiendom i Felt B3 - Byggetrinn 1. Dette gjelder eneboliger, leiligheter og tomannsboliger.

Velforening

Det vil bli pliktig medlemskap i Velforening. Velforeningen skal bla. ivarta felles forpliktelser i realsameiet, derunder drift og felles vedlikehold av fellesområder, private stikkveier, lekeplasser, tur - og grøntområder, post og renovasjon, snøbrøyting av stikkveier etc. samt evt. fremtidige oppgraderinger.
For både velforening og realsameiet gjelder at betaling av andel fellesutgifter forfaller fortløpende etter overtagelse og når disse er konstituert.

Parkering

Det opparbeides gruset innkjørsel med parkeringsplasser til boligene samt gjesteparkeringer. Om ønskelig kan kjøper få bygget garasje eller carport i fellesskap med deleier. Dette må kjøper selv bekoste.

Boder

Tilhørende sportsbod 5 m2.

Utstyr

Balansert ventilasjonsanlegg.
Duo5 vedovn fra Nordpeis.
Sentralstøvsuger.

Telefoni
Det blir lagt fiber i området.
Fibertilgang må bestilles hos Canal Digital Kabel og bekostes av kjøper.

Priser

Kr. 2.990.000,- + omk. 

Hva er fordelene ved å kjøpe ny bolig?
Lav dokumentavgift (2,5% av tomteverdi)
Ingen budrunder (fast pris)
Ingen oppussing
Lave stømutgifter (strenge krav til isolasjon og varmegjennvinning)
Ingen har bodd i boligen før deg

Stipulerte felleskostnader

Strøm, ca kr. 15 000,-/ år (estimert beløp)
Kommunale avgifter ca. 7 500,-/år (estimert beløp)
+ eiendomsskatt
Forbruk vann vil komme i tillegg.
Fullverdiforsikring vil måtte tegnes sammen med eier av den andre part. Innbo må hver ordne for seg selv.
Det må påregnes at det kommer ett gebyr som går til velforening/realsameie.

Eiendomsskatt

Det gjøres oppmerksom på at det vil bli innført eiendomsskatt i kommune, fra og med . Eiendomsskatten vil utgjøre promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

Sameiet

Tomannsboligen vil bli organsiert som ett eierseksjonsameie i forbindelse med ferdigstillelse av bygget og tildeles egne snr.
Hver seksjon i sameiet utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til buk av egen boligseksjon jf. eierseksjonsloven § 25 og disponerer del av fellestomt knyttet til boligen som vil fremkomme av seksjoneringen.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Sameiet er pliktig til å avholde årlige sameiermøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes på det konstituerende sameiemøte. Hver seksjon har en stemme i sameiermøtet.

Kjøper oppfordres til å sette seg inn i utkast til vedtekter, budsjett felleskostnader og eventuelt ordensregler for sameiet.

Forretningsfører

Forretningsfører: Vil bli etablert i forbindelse med ferdigstillelse.

Velforening

Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Utleie

Ingen restriksjoner.

Forsikring

Eiendommene forsikres av utbygger i hele byggeperioden og frem til overtagelse. Ved overtagelse skal bygning og innbo forsikres av kjøper.

Pengeheftelser

Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til eierseksjonsloven § 25. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet. Følgende servitutter vil bestå etter overdragelse: 
Elektriske kraflinjer 1905 (2 stk)
Erklæring / avtale 1910
Elektriske kraftlinjer 1923
Rettigheter skjøte 1976.
Skjønn 1977
Elektriske kraftlinjer 1983
Rettigheter skjøte 1986, bnr. 138 og 139.
Elektriske kraftlinjer 1988
Bestemmelse om veg 1998, bnr. 46, 189 og 190
Bestemmelse om veg 2000
Elektriske kraftlinjer 2004.
Bestemmelse om parkering 2015. 
Alle bestemmelser overført fra Gnr. 38/bnr. 5. 

Pliktig medlemskap i velforening. 
Rett for kommunen til å anlegg og vedlikeholde ledninger, kabler m.v.

Eiendommens betegnelse

Vil bli endelig fastsatt ved fradeling.

Reguleringsmessige forhold

Området vil bli opparbeidet i henhold til reguleringsplan for "Del av Romstølen" - Felt B3 og tlhørende reguleringsbestemmelser og utbyggingsavtaler med Arendal kommune. Kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med disse og de bestemmelser der foreligger for området.

Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2013-2023
Formål: Hensynssone,detaljeringssone reguleringsplan.
Reguleringsplan: Romstølen felt B3, formål: Byggeområde, boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Konsesjon/odel

Konsesjonsfritt ved uendret bruk.

Forbehold

Det tas forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før byggestart.

Øvrige forbehold

Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten. 

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet. 

Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering. 

Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold. 

Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer. 

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.

Selge bolig

Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.

Omkostninger
15 000,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
16 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 006 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 906
Gårdsnr: 38
Bruksnr: 103

Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Lone Thor Hansen
WARI-HUS AS, Boligkonsulent
Tlf
483 18 696
Wari-Hus AS
Telefon
37 04 91 21
Adresse
Lillesandsv. 25 | 4877 Grimstad