Besøk på byggeplassen

Våre tømrere

Et lite innblikk i en tømrers hverdag med besøk på byggeplass

 

I Nordbohus Innlandet har vi lokalt ansatte tømrere. For oss har det siden starten i 1986 vært viktig og riktig for oss å satse på lokal arbeidskraft da vi mener at dette gir det beste resultatet. 

Bildet er fjernet.

Et hus eller hytte bygges i all hovedsak av et Tømrerlag bestående av to tømrere. De kan ha med en lærling som får veiledning og opplæring for å kunne gå videre for å bli en faglært tømrer. 

Tømrere i arbeid

Arbeidsdagen til en tømrer består av praktisk arbeid hvor små og store praktiske utfordringer skal løses på en effektiv, rasjonell og god måte. Dette krever erfaring og kunnskap som våre tømrere lærer og videreutvikler. Jobben er variert og foregår i alle typer vær, både ute og inne. 

Erfaren tømrer

Fra grunnmuren støpes og til huset eller hytta er ferdig tar det ca 8-12 måneder før huset er ferdig. På byggeplassen er det også mange andre fag som er inne. Rørlegger, murer, elektriker og maler for å nevne noen. Et boligprosjekt består av en rekke små og store prosesser og deler som til slutt resulterer i en ferdig bolig.

Nordbohus Innlandet har gjennom årene bygget mange hundre boliger for fornøyde kunder. Det er viktig for oss å kunne levere god kvalitet som varer i mange år.