Takk for at du kontakter oss

Hei, og velkommen til oss. 

Jeg heter Kim Erik og har hjulpet kunder med å realisere sin bolig- og hyttedrøm levert fra Nordbohus siden 2016 og gleder meg til å bli bedre kjent med dere. 

Kort om oss:

Nordbohus Innlandet består av til sammen 4 avdelinger; Vinstra, Lillehammer, Gjøvik og Ringsaker/ Hamar. Selskapet har eksistert i mer enn 35 år og har bygd og levert flere hundre boliger opp gjennom årene. Vi mener at dette er en stor tillitserklæring fra våre kunder og vi håper også at dere vil vise oss tilliten verdig ved å la oss bygge deres neste hjem eller hytte.

Fra 2020 har vi også vært forhandler av hytter fra populære Saltdalshytta.

Tomta

Dersom dere ikke allerede har fått tak i drømmetomta er det er flere muligheter til å skaffe seg en flott enebolig- eller hyttetomt. Vi har god oversikt over ulike lokale tomteområder som kan være aktuelle. Den lokale kommunen kan ha tomter for salg, eiendomsmeglere har av og til eneboligtomter for salg og det er mulig å dele fra ei tomt der det allerede står et hus eller rive eksisterende hus.

Hytte

Les mer om hytter på Saltdalshytta sine hjemmesider. 

Huset

Den største gleden ved å kunne bygge hus vil for de fleste være at dere kan bestemme akkurat hvordan dere vil ha huset. Vi har mange ideer og utvalget til Nordbohus er stort. Dersom dere ikke finner drømmehuset her, så bistår vi gjerne med å finne drømmehuset sammen med dere. Ofte vil tomtas utforming og tilhørende bestemmelser gi visse rammer som dere må holde dere innenfor og dette kan vi hjelpe dere med for å sikre et best mulig resultat.

denne linken finner dere siste versjon av Nordbohus sin eneboligkatalog. Er det hytte dere er på utkikk etter, så kan hjemmesidene til Saltdalshytta være et sted å hente god inspirasjon fra. 

På våre hjemmesider kan dere gå inn i menyen Bygge hus og velge både 3D-visning og VR-visning på de husene dere ønsker å se nærmere på. Dette gir muligheter for å kunne prøve seg fram slik at dere får et enda bedre inntrykk av hvordan det kan bli. 

En av funksjonene vi tilbyr i tillegg på våre hjemmesider er muligheten for å finne en tilnærmet ferdig pris på våre boliger. Dette innebærer at du kan sitte i fred og ro og designe opp boligen før vi tar et møte. For å gjøre dette må du opprette en bruker. Det gjør du enkelt her.

 

Hytte

Nord-Gudbrandsdalen er et veldig populært hytteområde med noen av de flotteste områdene i Norge. I denne artikkelen har vi samlet nyttig informasjon som kan være til nytte for deg som er på utkikk etter ny hytte. 

 

Økonomien i et boligprosjekt
Prisen på et nytt hus avhenger av mange faktorer. Størrelse, tekniske løsninger, valg av spesialutviklede løsninger eller valg av standard for å nevne noe. Som en pekepinn, så har Nordbohus valgt å presentere priser som er utarbeidet med vår Totale leveransebeskrivelse som grunnlag. Denne forteller hva hvert enkelt hus inneholder.

Vi anbefaler også at dere ser på denne malen som kan lastes ned og som er ment som en hjelp for å få en samlet oversikt over alle kostnader dere må budsjettere med. Denne går vi også gjennom sammen i et møte for å kvalitetssikre underlaget.

 

BarrustmoenFerdig prosjekterte boliger på ett av våre utbyggingsfelter:

Om du heller ønsker å se på våre prosjekter, så har vi samlet alle boliger, hytter og tomter vi har for salg her.  I de ferdige prosjektene har vi gjort jobben med å lage funksjonelle, gode boliger og hytteområder hvor prisen er satt. For mange bidrar dette til å skape større forutsigbarhet. 

 

Veien videre

Det er mange ting å ta stilling til når en ny bolig skal kjøpes eller bygges og jeg ser fram til å bistå dere i prosessen slik at dere kommer trygt i havn. Skulle det på noe tidspunkt være spørsmål til noe knyttet til våre hus, så er det bare å kontakte megJeg blir også veldig gjerne med på en tomtebefaring eller visning av en av våre tomter eller boliger. Det er selvsagt helt uforpliktende!

Dersom dere skulle ønske en papirversjon av vår nye katalog så meld fra så sender vi den omgående!

 

Lykke til i prosessen og så ser jeg fram til å høre fra dere.

 

Finn forhandler