Nytt leilighetsprosjekt i Ringebu sentrum

Fasaden glir rett inn i landsbybildet
Illustrasjon av stue i leilighet nr 5. Lyst og moderne preg
Åpen løsning i spisestue og kjøkken, åpent, lyst og moderne
Bad med vaskerom
Leilighet 1
Leilighet 2
Leilighet 3
Leilighet 4
Leilighet 5
Gågata i Ringebu ligger 50 meter unna leilighetene
Tomta slik den fremstår i dag

Nordbohus Vinstra har i en lengre periode bistått lokale byggherrer med å tegne og prosjektere et nytt leilighetsbygg midt i Ringebu sentrum. Eiendomsmegler 1 har fått oppdraget med å selge leilighetene.

Det er med stor glede vi kan presentere 5 nye, lekre leiligheter i prosjektet Hanstadgata 10 - midt i sentrum av Ringebu. Ønsker du et enklere liv uten snømåking og gressklipping? Her har du muligheten til å få en splitter ny, lettstelt og moderne leilighet, med en enkel tilværelse og med nærhet til alt! Med en bolig i Hanstadgata har du de fleste sentrumsfunksjoner som dagligvarebutikk, kafeer, bakeri samt fine tur- og rekreasjonsmuligheter rett uten for døren

Leilighetene vil være fordelt over 1. og 2. etasje i nyoppført bygg. Adkomst til leilighetene vil være via heis/løfteplattform eller trapp. Dette er 5 innholdsrike leiligheter med gode planløsninger, god romfølelse og vinduer som vil gi innslipp av mye naturlig lys og som i tillegg gir et fint utsyn. Leilighetene vil inneholde entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 2-3 soverom, baderom/vaskerom og bod. I tillegg disponerer hver leilighet 1 utvendig sportsbod. Alle leilighetene har egen terrasse / balkong. Hva med å starte dagen med morgenkaffe og utsyn over Landsbyen Ringebu? Varme sommerkvelder kan nytes til det fulle på terrassen. Det er mulighet for påvirke innvendig materialvalg i tidlig fase og mot tillegg i pris. Her har kjøper mulighet til å være med på å skape sitt drømmehjem etter egne ønsker!

Hanstadgata 10 blir organisert som et borettslag med lavt innskudd på 50% av kjøpesummen. resterende blir andel fellesgjeld som er tilknyttet boligen. Det blir mulighet for å innfri andel fellesgjeld helt eller delvis hvis ønskelig.

Leilighetene har en attraktiv beliggenhet midt i sentrum av landsbyen Ringebu. Fra leilighetene har man umiddelbar tilgang til koselig gågate, butikker og kaféer. Den sentrale beliggenheten gir mulighet til å tenke seg en bilfri tilværelse, eller mindre bilbruk for de som ønsker seg det. Kort vei til skysstasjonen med tog, buss og taxi. Hvis du likevel har bil, har man egen plass i carportanlegg i byggets første etasje.

Ønsker du se mer av annonsen klikker du deg inn her