Barrustmoen

Velkommen til Barrustmoen

Grunnarbeidene er i gang!

Nye Barrustmoen boligfelt er et rolig og barnevennlig område som er godt skjermet for gjennomgangstrafikk. Her kan du nyte de landlige omgivelsene og samtidig ha nærhet til sentrum med kjøpesenter, butikker, togstasjon og øvrige servicetilbud.

Å bo på Barrustmoen betyr kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole, noe som kan være svært praktisk i en hektisk hverdag.

Kjøp ny bolig og motta 200.000 i støtte fra Nord-Fron kommune. 

I denne artikkelen kan du lese mer om boligtilskuddsordningen som gjelder for de som ønsker å bygge ny bolig på Vinstra. 

Nye boliger for salg
Firemannsbolig

Barrustmoen - bo sentralt og lettvint på Vinstra

Her venter opplevelser i fleng

I Barrustmoen boligfelt ligger alt til rette for en aktiv og opplevelsesrik hverdag. Her bor du midt i smørøyet når det kommer til aktiviteter. Rett utenfor stuedøra finner du skog og mark med flotte turløyper.

Er du glad i å gå på ski, nyter du godt av gåavstand til preparert lysløype på 5 kilometer. Gålå skiarena kan også friste med et stort løypenett for ski, samt Gålå alpinanlegg.

Fotball- og friidrettsbaner samt idrettshall finner du også rett rundt hjørnet.

Vinstra har et aktivt idrettsmiljø, sommer som vinter. De lokale idrettslagene tilbyr populære aktiviteter som håndball, fotball, langrenn, orientering, alpint, hopp og friidrett. Les mer på Vinstra IL sine hjemmesider.

Fron Badeland ligger 8 kilometer unna og er et populært sted for hele familien. Her kan du oppleve sklier, klatrevegg og flere ulike bassenger.

 

Vi utvider nå feltet med to nye 4-mannsboliger

Feltet er allerede utbygd med 3 eneboliger i kjede, 3 tomannsboliger og en enebolig. Boligene plasseres slik at beboerne får et skjermet og trivelig fellesareal i midten av feltet. Her er det lagt til rette med lekeplass for de minste.

For mer informasjon, ta kontakt med Kim Erik Moen.

Firemannsboliger - Bygg 1 - I SALG!

Halvpart av Tomannsbolig - Sammen

SOLGT

Tomannsbolig - Duplo

 • Tomannsbolig - J1 - SOLGT
 • Tomannsbolig - J2 - SOLGT

Nøkkelinformasjon

Priser
kr 3.279.000 - 3.329.000
Antall rom
3
Areal
77 - 90 kvm BRA
Adresse
Barrustmoen
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
9
Antall ledige
7

Ta kontakt for mer informasjon

Kim Erik Moen
Kim Erik Moen
Avdelingsleder Salg
416 94 888
Meld interesse her

Boligene er utstyrt med blant annet:

 • Vedovn type fra Schiedel og sort stålpipe
 • Vegger på stue, kjøkken og gang er kledd med fabrikkmalte veggplater
 • Vegger på soverom er kledd med fabrikkmalte veggplater
 • Vegger på bad og vaskerom er kledd med baderomsplater fra Fibo Trespo
 • Laminat på gulv i oppholdsrom og klikkvinyl i gang. Belegg på bad og vaskerom.
 • Kjøkkeninnredning og garderober fra Sigdal
 • Trapp fra Stryntrappa  (gjelder kun boliger over to plan)
 • Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning og separat kjøkkenventilator
 • Skjult elektrisk anlegg 
 • Carport

Fasiliteter

 • Utsikt
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Carport/p-plass
 • Hage
 • Peisovn
 • Balkong/terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Tilskuddsordning fra Nord-Fron kommune

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Prosjektplanlegging

Prosjektplanlegging

Salgsstart

Salget starter forløpende etter hvert som boligene blir lagt ut. Ta kontakt hvis du ønsker informasjon om videre planer.

Salgsstart

Byggestart

Grunnarbeidene er i gang

Byggestart

Innredningsvalg

Er du tidlig ute kan du være med og påvirke innvendig leveranse.

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Derfor bør du kjøpe ny bolig

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Kim Erik Moen, Avdelingsleder og Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandets avdeling på Vinstra.

Å kjøpe ny bolig har enormt mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.

Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.
 

Kim Erik Moen
Kim Erik Moen
Avdelingsleder Salg
416 94 888
Nordbohus Innlandet Avd. Vinstra
Telefon
Adresse
Nedregata 1, 2640 Vinstra

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Samarbeidspartnere