Bo nytt, moderne og kostnadseffektivt
Praktisk bod til oppbevaring utvendig
Planløsning.
Situasjonsplan
Flott bolig for førstegangskjøpere.

Bolig i rekke (1) - LILLO på Barrustmoen på Vinstra

Nøkkelinformasjon

Antall soverom
2
BRA
50 m²
Eierform
Selveier
Status
Solgt
Etasje
1.

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Gjesteparkering
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Utsikt

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig

I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Denne boligen kvalifiserer til Nord-Fron kommune sitt boligtilskudd som gir deg 200.000 kr i etterskuddsvis refusjon ved kjøp av ny bolig i kommunen. Les mer om ordningen her. 

Attraktivt og idyllisk område med kort vei til det meste

Nye Barrustmoen boligfelt er et rolig og barnevennlig område som er godt skjermet for gjennomgangstrafikk. 

Til tross for det har du nærhet til sentrum på Vinstra med kjøpesenter, butikker, togstasjon og øvrige servicetilbud bare en kort gåtur unna.

Å bo på Barrustmoen betyr kort vei til det du trenger i hverdagen.

Kim Erik Moen
Kim Erik Moen
Avd. leder/ Salgsansvarlig
41694888
Kim Erik Moen
Telefon: 416 94 888
Adresse: Sødorptunet, Nedregata 1, 2640 Vinstra

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten