Sammen realiserer vi drømmen din om å bygge hytte

Går du med en drøm om å bygge hytte? Nordbohus Innlandet avdeling Vinstra er også salgskontor for Saltdalshytta Innlandet av hytter fra Saltdalshytta.

Vi har et stort utvalg av kvalitetshytter med gode planløsninger. Her finner du helt sikkert noe som passer for din smak, dine behov og ditt budsjett. Spør oss gjerne om våre beste råd.

Vi er her for å hjelpe deg!

Les mer på hjemmesidene til Saltdalshytta

Mangler du tomt? Ingen problem!

Vi har opsjon på flere tomter, og setter deg i kontakt med grunneier hvis du ønsker. Dette gjelder tomter på:

Vi kan også sette deg i kontakt med andre grunneiere i området.

Meld din interesse

Attraktive hytteområder

Vi har tomter til salgs i populære hytteområder i kommunene Sør-Fron og Nord-Fron, Vågå, Sel og Lom i Gudbrandsdalen. Her kan du nyte hyttelivet året rundt. Med naturskjønne omgivelser og umiddelbar nærhet til turterreng og friluftsaktiviteter, er du sikret den ultimate fjellhytteopplevelsen. Plukk blåbær og bad i ferskvannet på sommeren, utforsk fantastiske skiløyper på vinteren, og benytt deg av andre flotte turmuligheter resten av året.

Book et møte med rådgiver

Tilpasset for deg

Når du skal bygge hytte med oss, står du fritt til å velge mellom en ferdighytte slik den vises i hyttekatalogen, eller en hytte som er tilpasset for dine ønsker og behov. Her er mulighetene mange. Du kan også velge hvilken grad av ferdigstillelse du ønsker.

Fordelen med å la oss levere hele prosjektet for deg er at vi har gode samarbeidspartnere innen alt fra grunnarbeid til rør og elektro. Dette sikrer en trygg og forutsigbar byggeprosess fra A til Å.

Se alle hyttemodeller

Kvalitet som varer

Enten du velger en ferdighytte eller en kundetilpasset hytte, vil du få en hytte som varer i generasjoner. Hyttene produseres ved Norges største og mest moderne hyttefabrikk, hvor slitesterke materialer møter håndverk av ypperste kvalitet. Felles for alle hyttene vi leverer er store vindusflater, gode planløsninger, praktiske funksjoner og stilrent interiør.

Våre ferdighytter

Velg mellom ferdighytter i mange ulike varianter. Ferdighyttene er fleksible og kan i stor grad tilpasses etter dine ønsker.

Slik er prosessen når du skal bygge hytte:

1. Finansering

Etter du har ordnet med finansiering, bør du sette et budsjett. Dette danner grunnlaget for videre planlegging.

2. Tomt

Hvis du ikke allerede har tomt, hjelper vi deg gjerne med å finne en flott tomt basert på budsjett, ønsker og behov.

3. Hyttemodell

Velg en modell blant våre ferdighytter. Tenk på om du vil ha hytten slik den er i katalogen eller om du vil gjøre tilpasninger.

4. Tilpasninger

Gjør eventuelle tilvalg og tilpasninger i alt fra planløsning til eksteriør og innredning. Det er i denne fasen du kan gjøre hytten perfekt for dine ønsker og behov.

5. Tilbud

Vi utarbeider et tilbud på komplett hytteleveranse basert på dine tilpasninger og ønsket grad av ferdigstillelse.

6. Søknad

Vi tar oss av all søking til kommunen for deg. Det tar opptil 12 uker å få svar på byggesøknaden.

7. Oppstart

Vi lager en tidslinje for prosjektet, slik at du har god oversikt over hva som skal skje til enhver tid.

8. Byggestart

Vi starter med byggingen. Du står naturligvis fritt til å komme med innspill underveis i prosessen dersom du ombestemmer deg eller får nye ideer.

Så er det bare å glede seg til du får nøkkelen i hånda!

Ofte stilte spørsmål om hytte

Vi opplever at kundene ofte sitter på mange av de samme spørsmålene når de skal bygge hytte. Derfor har vi fått vår hyggelige hytteselger, Kim Erik Moen, til å svare på noen av disse spørsmålene.

Hvilken hytte skal jeg velge?

Når du skal velge en ferdighytte fra Saltdalshytta, bør du først og fremst tenke på hva du skal bruke hytta til. Kommer du til å dra på hytta nesten hver helg, eller blir det i all hovedsak i feriene? Hvor mange kommer til å være samlet på hytta om gangen? Skal du bruke hytta i forbindelse med jobb/hjemmekontor? Dette kan gi deg en pekepinn på hvor stor hytte og hvor mange sengeplasser du trenger, samt hvilke funksjoner hytta må ha.

Hvor kan jeg bygge hytte?

Vi leverer hytter fra Saltdalshytta i kommunene Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Vågå og Lom i Gudbrandsdalen. Vi sitter på en stor tomtebank som består av våre egne tomter og tomter vi distribuerer på vegne av andre grunneiere.

Hvor stor hytte kan jeg bygge?

Hvor stor hytte du kan bygge avhenger av hvor stor tomten er og hvor tomten ligger. Her kan faktorer som natur, nærliggende hytter og kommunale retningslinjer spille inn. Dette sjekker vi opp for deg. Størrelsen på hytta vil også avhenge av budsjettet ditt. Vi hjelper deg å velge en hyttemodell som både ser bra ut på tomten og som imøtekommer dine behov.

Hvilke tilpasninger kan jeg gjøre?

Selv om du velger en ferdighytte, kan du fortsatt gjøre en rekke tilvalg og tilpasninger. Noen eksempler på tilvalg kan være grå vinduskarmer i stedet for hvite, eller beiset veggpanel i stedet for ubehandlet.

Ønsker du å vite mer om hvilke muligheter du har, kan du:

Er hytte en god investering?

Ja, det er det absolutt! Vår erfaring viser at det er svært sjelden en hytte taper seg i verdi. De siste årene har det nærmest vært et underskudd på hytter. Dette har medført at de som har solgt private hytter har fått solgt til en god pris.

Det er også naturlig at de som eier en hytte bruker mindre penger på å reise andre steder på ferie, og på den måten kan forsvare litt av kostnadene ved en hytte.

Vi mener det også er viktig å tenke på den sentimentale verdien av en hytte. En hytte kan gå i arv gjennom flere generasjoner, og på den måten få stor sentimental betydning for de som bruker den.

Hvorfor kjøpe hytte?

En hytte er et sted du kan reise til for å komme deg vekk fra hverdagens stress og bekymringer. Hjemme i huset er det alltid noe som må gjøres, og du finner kanskje ikke den samme roen her. Mange mener tiden står stille på hytta. Er du glad i å stå på ski, gå turer i fjellet, bade i ferskvann, plukke blåbær eller gjøre andre friluftsaktiviteter, er det perfekt å ha en hytte som base.

For mange er en hytte et investeringsobjekt. Noen ser på hytte som en ren økonomisk investering. Andre ser på det som en investering i tid og opplevelser med familien. Uansett hvilken investering hytta er for deg, vil du med stor sannsynlighet få mye igjen for den.

Hva koster en hytte i året?

Hva en hytte koster i året vil avhenge veldig av hvor mye du bruker hytta. Strømutgifter og kommunale avgifter vil variere fra kommune til kommune. Hvilken låne- og forsikringsavtale du har vil også spille inn her.

Hvor lang tid tar det å bygge en hytte?

Hvis alt går etter planen, vil det ta rundt et halvt års tid å bygge en hytte.

Hvorfor kjøpe Saltdalshytta gjennom Nordbohus?

Det er mange fordeler forbundet med å kjøpe Saltdalshytta gjennom Nordbohus. For det første kan du forholde deg til en kontaktperson som selv bor i området og vet hvilke muligheter som finnes. Dette vet vi mange kunder ser på som en stor trygghet.

Velger du en lokal forhandler, bidrar du dessuten til å støtte opp om lokale arbeidsplasser, som igjen gir positive økonomiske ringvirkninger i ditt lokalmiljø.

 

Kontakt oss

Har du flere spørsmål om å bygge hytte med Nordbohus, står Kim Erik klar til å svare på spørsmålene dine.

Kim Erik Moen

Avdelingsleder salg

416 94 888

kim.erik.moen@nordbohus.no

Ta også en titt på disse sakene:

Kim Erik Moen
Kim Erik Moen
Hytte konsulent
416 94 888
Saltdalshytta Innlandet AS
Telefon
E-post:
Adresse
Østre Totenveg 109B 2816 Gjøvik

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18