Hytter og hyttetomter

Nordbohus Innlandet er et nyopprettet firma som består av tidligere Nordbohus Gjøvik og Ringsaker, samt Nordbohus Vinstra og Lillehammer. 

Vi har i den senere tiden rettet fokuset inn mot hyttemarkedet med fokus på å skaffe til veie hytteområder og hytte tomter.

Blåbærfjell hyttefelt Gålå

Vi holder på i disse dager å prosjektere et nytt hyttefelt på Gålå. Feltet ligger tett ved Gålå Alpin og Blåbærfjell. Feltet vil få ski inn/out. Hyttefeltet har plass til 22 enheter, og vil bestå av hytte med plate på mark, 2-mannshytter og hytte over 2 plan med sokkel. Alle med god utsikt til Valsfjell og Gålåvatnet.

Mer informasjon kommer etter hvert.

 

Hyttetomter på Gålå

Informasjon om tomter vi disponerer

Informasjon om tomter vi har bygd på?

 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Kim Erik Moen
Selger avdeling Vinstra
Tlf
416 94 888
Nordbohus Vinstra
Telefon
E-post
vinstra@nordbohus.no
Adresse
Nedregate 1, 2640 Vinstra