Nordbohus salg

Boliger og tomter for salg

Kjøp av ny bolig handler mye om trygghet og tillit. Nordbohus Innlandet har mer enn 35 års erfaring med bygging av boliger i Innlandet. Ved hjelp av lokalt ansatte tømrere jobber vi hver dag for å levere gode boliger til våre kunder. Ta kontakt med oss for en uforpliktende boligprat eller for en presentasjon av våre prosjekter. Er du på utkikk etter ny bolig eller fritidsbolig i Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Vågå, Lom, Skjåk, Dovre eller Lesja? Du finner alle våre tilgjengelige boliger og tomter på denne siden - faste priser, ingen budrunder!

Din personlige boligrådgiver

Avdelingsleder Kim Erik Moen er din kontaktperson på Vinstra

For mer informasjon og spørsmål til de ulike bolig-/ fritidsboligprosjektene og tomtene Nordbohus Innlandet - Vinstra har for salg.

Ta gjerne kontakt med Kim Erik på 416 94 888 eller kim.erik.moen@nordbohus.no. Eventuelt stikk innom våre lokaler i Sødorptunet, Nedregata 1 på Vinstra. 

Kim Erik Moen

Har du tomt, men mangler hus?

Ta en titt på våre ferdigtegnede husmodeller og bli inspirert! Vi hjelper deg gjerne å finne den boligen som passer best for ditt behov og budsjett.

Dersom du ønsker å laste ned den nyeste Nordbohus katalogen hvor våre mest populære boligmodeller finnes, så kan den lastes ned fra denne siden

Les mer om våre hytter og tips for deg som er på utkikk etter ny hytte.

Er du på utkikk etter hytte, så kan Saltdalshytta og Røroshytta sine hjemmesider besøkes.

Tømrer i arbeid