Kim Erik Moen
Kim Erik Moen
Avdelingsleder salg
416 94 888
Nordbohus Vinstra
Telefon: 61 29 21 70
Adresse: Nedregate 1, 2640 Vinstra

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Forhandler

Nordbohus Innlandet - Vinstra

Nordbohus Innlandet AS avdeling Vinstra er en boligbygger spesialisert på eneboligbygging. Kontoret ligger nyoppussede lokaler i, Sødorptunet, Nedregate 1 på Vinstra. Nordbohus Vinstra A/S ble etablert i 1979. I 2020 bli det gjennomført en fusjon med Nordbohus Gjøvik AS og Nordbohus Innlandet AS så sitt lys. Nordbohus Innlandet består av avdelingene Vinstra, Lillehammer, Gjøvik og Ringsaker/Hamar. Vi bygger boliger og fritidsboliger i kommunene: Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Dovre, Lesja, Vågå, Lom og Skjåk. For tiden er vi 14 ansatte, hvorav 12 dyktige håndverkere med lang erfaring og stor yrkestolthet. Alle som jobber hos oss er fast ansatte, men i perioder med stor oppdragsmengde leier vi inn lokale snekkerlag.

Gå til forhandlersiden