Blåbærfjell Hyttegrend - med alpinbakken som nærmeste nabo

Ta kontakt
3D illustrasjon hytte
Les mer
3D Illustrasjon hytte
Les mer
3D Illustrasjon hytte over 2 plan

24 fritidsboliger

Kommer for salg - Blåbærfjell Hyttegrend

Hyttefeltet ligger på Gålå i Sør-Fron kommune rett ved Gålå Alpin.

Alpinbakken i Blåbærfjell er nærmeste nabo.

Dette er et felt bestående av 24 enheter når det er ferdig utbygd.

  • 5 stk hytter med plate på mark
  • 4 stk 2-mannshytter, vertikaldelt
  • 3 stk sokkelhytte
  • 2 stk sokkelhytte
  • 3 stk sokkelhytte
  • 3 stk sokkelhytte

Vi planlegger for å slippe 7 enheter for salg i første salgstrinn. 

Litt om hyttene

Fritidsboligene er spesial tegnet for feltet, men baserer seg på Aurora serien fra Saltdalshytta.

Hyttemodellene i Aurora-serien gir deg følelsen av å være i ett med naturen med store vindusflater som skaper en luftig og lys atmosfære på hytta.

Her får du «gulv-til-tak»-vinduer og små kvadratiske vinduer som skaper overraskende lyseffekter og spennende fasader.

Her kan du lese mer om Aurora serien - en moderne nyhet i 2021.

For mer informasjon, ta kontakt med Kim Erik Moen

Velkommen til vinter – og sommereventyr på sjarmerende Gålå.

En komplett fritidsdestinasjon!

Området, Blåbærfjell Hyttegrend, ligger i familievennlige og naturskjønne omgivelser på Gålå i Sør-Fron kommune.

Området ligger sør/vest vendt, på 800-900 m.o.h. med flott utsikt mot Valsfjell og Gålåvatnet og har Gålå Alpinanlegg som nabo.

Det er gangavstand til Gålåvatnet, med muligheter for fisking, bading, andre vannaktiviteter, og til friluft-scenen for Peer Gynt teateret.

Gålå-området er kjent for å ha av Norges sikreste naturlige snøforholdene og av har av ett av de best tilrettelagte løypenett for langrenn, både klassisk og friteknikk, på til sammen ca. 630 km.

Det er løypeforbindelser til både Kvitfjell, Skei, Espedalen og Fagerhøy-området. Området byr ellers på rike turmuligheter, både på sommer og vinter, for turer på ski, til fots og med sykkel. Kort reiseavstand til turer i høyfjellet, da området ligger ved inngangen til både Jotunheimen og Rondane. 

I tillegg har Gålå et vel-renommert skistadion, både for langrenn, rulleski og skiskyting, som i løpet av de senere årene har gjennomført større arrangement som NM, Norges-Cup og Hovedlandsrenn for jenter og gutter. 

Gålå har både hotell, kafe og dagligvarebutikk i nærområdet, og kort reiseavstand til Regionsenteret Vinstra.

Kort reiseavstand også til alpindestinasjonene Kvitfjell og Hafjell.

Adkomst/tomteforhold

280 km fra Oslo med bra veistandard og ca lik avstand fra Trondheim.

Ca. 3,5 timer fra Oslo med bil.

Fra Lillehammer er det ca. 75 km (ca 1 time) til avkjøring fra E6 ved Harpefoss.

Herfra følges skilt til Gålå. På sommerstid kan man kjøre Peer Gyntveien fra Lillehammer, ca en time via Gausdal, Skei og i nydelig fjellterreng forbi Fagerhøi og Lauvåsen til toppen av Gålå.

Bilvei helt fram til hytta på både sommer- og vinterstid.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Kim Erik Moen
Kim Erik Moen
Avdelingsleder salg
Tlf
416 94 888
Nordbohus Vinstra
Telefon
E-post
kim.erik.moen@nordbohus.no
Adresse
Nedregate 1, 2640 Vinstra

Forhandler

Nordbohus Innlandet - Vinstra

Nordbohus Innlandet AS avdeling Vinstra er en boligbygger spesialisert på eneboligbygging. Kontoret ligger nyoppussede lokaler i, Sødorptunet, Nedregate 1 på Vinstra. Nordbohus Vinstra A/S ble etablert i 1979. I 2020 bli det gjennomført en fusjon med Nordbohus Gjøvik AS og Nordbohus Innlandet AS så sitt lys. Nordbohus Innlandet består av avdelingene Vinstra, Lillehammer, Gjøvik og Ringsaker/Hamar. Vi bygger boliger og fritidsboliger i kommunene: Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Dovre, Lesja, Vågå, Lom og Skjåk. For tiden er vi 14 ansatte, hvorav 12 dyktige håndverkere med lang erfaring og stor yrkestolthet. Alle som jobber hos oss er fast ansatte, men i perioder med stor oppdragsmengde leier vi inn lokale snekkerlag. Sentral godkjenning for: NORDBOHUS Innlandet AS. Foretaket, med organisasjonsnummer 996600319, er gitt sentrale godkjenning i medhold av plan- og bygningsloven av 27. juni 2008 § 22-1 og forskrift om byggesak av 26.mars 2010 nr. 488 (SAK10)

Gå til forhandlersiden