Visning på ALMSLIA boligfelt onsdag 23.10.2019

Tomannsbolig Twist

Nordbohus Vinstra avdeling Lillehammer holder i disse dager på å bygge en splitter ny 2-mannbolig i ALMSLIA boligfelt. Vi er nå kommet så langt med byggingen at vi ønsker å invitere deg og dere til en byggeplassvisning. Status på bygget er at det aller meste er ferdig utvendig, og vi nærmer oss ferdig med mye av innvendig veggkledning. 

Visningen vil foregå i tidsrommet 1600-1800.

Selv om ikke alt er 100% ferdig vil du få et godt inntrykk av hvordan det vil bli i boligen.

Usikker på hvor du skal kjøre? Ja her følger en veibeskrivelse

Fra Lillehammer

Følg Hamarvegen/Turistvegen RV 213 mot Brøttum, etter ca. 12 km se skilting på venstre side av vegen. Følg Kløvstadhøgdvegen i ca. 600 m, sving så til venstre inn på Almslivegen. Følg skilting til byggeplass.

Fra Moelv

Følg Hamarvegen/Turistvegen RV 213 mot Brøttum, etter ca. 15 km se skilting på høyre side av vegen. Følg Kløvstadhøgdvegen i ca. 600 m, sving så til venstre inn på Almslivegen. Følg skilting til byggeplass.

Lurer du på noe kan du ta kontakt med Geir Ivar Aaen på tlf 404 07 028

Annonsen på finn.no finner du her

 

Velkommen på visning.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Geir Ivar Aaen
Prosjektleder Salg
Tlf
40407028
Uten bilde
Jan Wien
Avdelingsleder/salg
Tlf
93236765
Nordbohus Vinstra AS, avd. Lillehammer
Telefon
61221870
Adresse
Storgata 120, 2615 Lillehammer

Utbygger

Nordbohus Vinstra AS

Nordbohus Vinstra er en boligbygger spesialisert på eneboligbygging. Hovedkontoret ligger i Nedregate 1 på Vinstra, mens avdelingskontoret på Lillehammer ligger i Storgata 120. Nordbohus Vinstra A/S ble etablert i 1979, og fremstår i dag som en av Gudbrandsdalens ledende boligleverandør. Vi bygger boliger i kommunene: Lillehammer, Gausdal, Øyer, Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Dovre, Lesja, Vågå, Lom og Skjåk. For tiden er vi 32 ansatte, hvorav 25 dyktige håndverkere med lang erfaring og stor yrkestolthet. Alle som jobber hos oss er fast ansatte, men i perioder med stor oppdragsmengde leier vi inn lokale snekkerlag. Sentral godkjenning for: NORDBOHUS VINSTRA AS Foretaket, med organisasjonsnummer 922180199, er gitt følgende sentrale godkjenning i medhold av plan- og bygningsloven av 27. juni 2008 § 22-1 og forskrift om byggesak av 26.mars 2010 nr. 488 (SAK10)

Gå til utbyggersiden