Varmbo går til Nordbohus

Hans Fredrik Messell, markedsdirektør og John Martin Iløkken, adm. dir. i Varmbo

Boligbyggeren Varmbo har signert forhandleravtale med Nordbohus. Selskapet ble offisielt medlem i kjeden fra og med 1. januar 2019.

-Vi utvikler større og større boligprosjekter, og Nordbohus sitt kjedekontor har den nødvendige kompetansen som trengs for å forsterke oss videre. Vi får nå tilgang på 40 nye ansatte som jobber for oss når vi ha behov for det, sier markedsdirektør Hans Fredrik Messell i Varmbo.

For Nordbohus sin del er signeringen av Varmbobygg en naturlig tilvekst. -Dette er et godt eksempel på endringene vi har opplevd de siste årene. Kjeden startet som enebolig-bygger men de siste årene er eneboligen redusert til ca. en fjerdedel av det vi bygger. Våre forhandlere tar mer og mer grep om utviklingen av egne eiendommer, og Varmbo er et godt eksempel. Med dem får vi inn enda et selskap i kjeden som allerede er godt etablert med utvikling av større eiendommer, og de mener Nordbohus forsterker deres satsing i fremtiden. Det gleder meg, sier Birger Aspaas som er Adm. Dir. i Nordbohus AS.

-Nordbohus er en kjede som passer veldig fint for oss. Vi ser frem til å bli en del av miljøet og utveksle erfaringer sammen med andre bedrifter i kjeden. Vi liker at Nordbohus består av stort sett mellomstore og store bedrifter. Det sier noe om satsingen, og ambisjonene om vekst. Et godt kjedekontor med dyktige konsulenter, en sterk merkevare og en solid satsing på innkjøp – dette er hovedårsakene til at vi ble medlem i Nordbohus sin kjede, sier John Martin Iløllen som er adm. dir. i Vambo.

Varmbo har en rekke spennende boligprosjekter for salg. Her er en oversikt: Prosjekter for salg


Skrevet av Stian R. Moursund,
markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS