Vi tegner og bygger din drømmehytte

Hos oss i Nordbohus Byggservice Nord-Østerdal kan du få en arkitekttegnet hytte som passer akkurat til deg og dine behov.

Det er mye som spiller inn når du skal bygge hytte. Pris og økonomi er selvsagt viktig. Din personlige smak og familiens behov er også med på å forme drømmehytta. Skal det være ei romslig hytte med soverom nok til alle, eller kan barna sove på den koselige hemsen?
 
Ettersom det er så mange forhold som spiller inn, er det viktig å definere noen behov før du tar det endelige valget:

  • Hvilken byggestil passer best inn i omgivelsene?
  • Hvilken type hytte vil passe best på akkurat din tomt?
  • Hvordan bør hytta plasseres i forhold til utsikt og solforhold?
  • Hvor mange skal kunne være sammen på hytta?
  • Hvordan vil du ha det rundt hytta?

Nordbohus har både arkitekter og ingeniører som kan formgi akkurat din drømmehytte. Hyttene vi bygger tilfredsstiller selvsagt de lover, regler og forskrifter som gjelder til enhver tid. Hele vårt unike byggesystem er i tillegg godkjent av Sintef Byggforsk.

KONTAKT OSS
Ta kontakt med oss i Nordbohus Byggservice Nord-Østerdal så ser vi på mulighetene sammen.

Vår visjon
Visjonen i Nordbohus er: Vi skal ha de mest fornøyde kundene. For å oppnå det må vi levere topp kvalitet som er Bygd for å vare, slik at våre kunder anbefaler oss videre til venner og bekjente.

Verdt å vite
Å bygge hytte medfører stort ansvar, både for oss og deg. Vi skal forvalte en stor investering for deg, og du blir vår kontraktspartner med de rettigheter og plikter det medfører. Vårt mål er å gjøre denne prosessen så knirkefri at vi kan hevde at vi har de mest fornøyde kundene.
 
Trygg handel
Nordbohus benytter selvsagt standardkontrakter som ivaretar dine rettigheter. Disse er utarbeidet av byggebransjen i samarbeid med blant annet Forbrukerrådet. Når du kjøper fast eiendom og bygger ny fritidsbolig som ikke er fullført når kontrakten skrives, er det bustadoppføringslova som regulerer dine rettigheter og plikter.
Forbrukerrådet har et informativt nettsted som gir mye nyttig informasjon.

Medlem i Boligprodusentenes forening
Boligprodusentenes forening er den ledende bransjeorganisasjonen for kvalitetsbevisste produsenterav boliger og fritidsboliger i Norge. Nordbohus er medlem, og tar aktivt del i foreningens arbeid. Foreningen i samarbeid med myndigheter og forbrukerråd jobber for best mulig ivaretakelse av både bransjens og kundens rettigheter.
 
Vi bygger med kjente merkevarer
De beste hyttene bygges med de beste byggevarene, og for oss er det viktig med kvalitet i alle ledd. Derfor legger vi stor vekt på godt samarbeid med anerkjente byggevareleverandører. Bare det beste er godt nok for deg og din hytte.

Tomtekart for Klevan hyttefelt

Nedenfor ser du hvordan tomtene er plassert i forhold til hverandre. Klikk på tomtekartet for større format (åpnes i nytt vindu).

Øverst i feltet bygger vi nå ut vei, vann og avløp for 15 tomter (tomt nr 35-49), disse tomtene har hyttefeltets flotteste beliggenhet og vil være byggeklare våren 2017.

Tomtene 1 og 58-69 er ikke utbygd. Disse kommer for salg i byggetrinn 3.
Vei, vann og avløp er ført fram til tomt. Tomtestørrelse er på ca 1 mål.

Omkostninger
Dokumentavgift på 2,5% av kjøpesummen, samt tinglysingsgebyr pr skjøte kr 1.690,- tilkommer.

Avgifter
Tilknytningsavgift strøm ca kr 6.000,-
Tilknytningsgebyr vann/avløp kr 50.000,-

Med forbehold om mulige avvik og prisendringer.

 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Trond Motrøen
Boligselger/byggleder
Tlf
901 15 899
Uten bilde
Morten Motrøen
Selger
Tlf
413 36 809
Nordbohus Byggservice Nord-Østerdal AS
Telefon
90115899
Adresse
Parkveien 24, 2500 Tynset