Byggservice Nord-Østerdal tar over Jørgensmoen boligfelt!

Vi er glad for å kunne si at vi tar over videre salg av boliger og tomter på Jørgensmoen boligfelt. Dette supersentrale boligfeltet bare 800 meter fra Tynset sentrum ser vi på som et av de mest attraktive stedene på Tynset for å bygge hus i årene fremover. 

Her har man Nytrøen idrettsanlegg, lysløypa, sykehuset, helsearkivet, skoler, barnehager og ikke minst Tynset sentrum som nærmeste nabo. Feltet er allerede godt etablert, noe vi ser på som en stor fordel i forhold til at man slipper å bo i et anleggsområde i lang tid etter ferdigstillelse. Det vil være bli et bredt spekter av boliger, og noe for en hver smak. Eneboliger, tomannsboliger, firemannsboliger og kjedede eneboliger. 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Trond Motrøen
Telefon
90115899
Adresse
Parkveien 24