Jørgensmoen boligfelt - Tynsets mest sentrumsnære boligtomter!

Jørgensmoen boligfelt - Tynsets mest sentrumsnære boligtomter!

Midt i smør-øyet ved skoler, idrettsanlegg, lysløype, helsearkiv og sykehus ligger Jørgensmoen boligfelt. Her har man gåavstand til stort sett alle Tynsets fasiliteter. Perfekt beliggenhet for barnefamilier så godt som eldre som ønsker å kunne gå til det man trenger. Området består av eneboligtomter, tomannsboligtomter, firemannsboligtomter og rekkehustomter. Her har man alle muligheter så og si midt i Tynset sentrum. 

Nøkkelinformasjon

Priser
Tomter fra 450.000
Adresse
Jørgensmoen
Status
Bygging igangsatt

Kvaliteter

  • Gåavstand til det man trenger
  • Barnevennlig
  • Nærhet til skoler, idrettsanlegg, sykehus og lysløype

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Trond Motrøen
Telefon
Adresse
Parkveien 24

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18