Svendgårdsflata - 9 eneboligtomter i Selbu fra 420.000,-

Nøkkelinformasjon

Boligtype:
Tomt
Pris:
420 000
Areal:
1200 m²
Adresse:
Svendgårdsflata, 7580 Selbu

Fasiliteter ved tomten

  • Utsikt
  • Vei, vann og kloakk

Beliggenhet

9 eneboligtomter på idylliske Svendgårdsflata i Selbu

Eneboligtomtene ligger flott til med utsikt over Selbusjøen i Innbygda i Selbu, ca. 5 km nord for sentrum i Selbu, Mebonden. Innbygda byr på et trivelig bomiljø med mange barnefamilier og nyetablerere. Her finnes egen matbutikk, restaurant, bensinstasjon, barnehage og ny fotballhall. 
Mebonden har både barnehager, barne- og ungdomsskole, samt videregående skole. 

Selbu er for mange kjent som «et lykkeland» og Selbuvottens hjemland. Selbu ligger en times kjøretur utenfor Trondheim sentrum og ca 25  minutter til Værnes. Med et mangfold av natur- og kulturopplevelser byr kommunen på en av Trøndelags fineste badestrender, Vikaengene. Her finner du kilometervis med barnevennlig sandstrand. Ellers er det nærmest ubegrensede muligheter for den fiskeglade. Med Selbusjøen beliggende midt i bygda og med over 300 andre fiskevann og enorme utmarksområder er Selbu en av de virkelig store jakt- og fiskeområdene i Trøndelag. Det skal nevnes at Selbu også kan skryte på seg å ha en av Nord- Europas beste ørretelver, Nea. Skulle bylivet friste er det ca 1 time med bil inn til Trondheim. 

Er du glad i å gå på tur er det muligheter for vandring på oppmerkede stier, i fjell og skog, samt skigåing i oppkjørte løyper.

Selbu har entusiastiske foreninger og lag, aktive frivillige og godt tilrettelagt idretts- og kulturliv. Fotball, håndball, ski, taekwondo, kulturskole, korps og kor er de største aktivitetene, men så langt i fra de eneste.

Mer om dagliglivet i Selbu finner du blant annet på www.boiselbu.no og på Facebooksiden «Glad som Selbygg»

Velkommen til et aktivt liv i naturskjønne omgivelser i Selbu!

Beskaffenhet

Tomtepriser og tomtestørrelse, byggetrinn 1

Tomt 1 kr 850 000,- Tomtestørrelse 1800 kvm

Tomt 2 kr 790 000,- Tomtestørrelse 1300 kvm

Tomt 3 kr 750 000,- Tomtestørrelse 1200 kvm

Tomt 4 kr 750 000,- Tomtestørrelse 1200 kvm

Tomt 5 kr 890 000,- Tomtestørrelse 1500 kvm

Tomt 6 kr 420 000,- Tomtestørrelse 1300 kvm

Tomt 7 kr 490 000,- Tomtestørrelse 1700 kvm

Tomt 8 kr 490 000,- Tomtestørrelse 1600 kvm

Tomt 9 kr 590 000,- Tomtestørrelse 1700 kvm

Tomtene selges med byggeklausul hos Nordbohus Systembygg AS. Dette vil si at en kontrakt om kjøp av bolig skal inngås med Nordbohus Systembygg AS i løpet av en fastsatt tid.

I bildegalleriet ser du situasjonskart med nummerering av hver enkelt tomt.

 

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt!
Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Samarbeidspartnere

Twig Render This: Unsupported content.