Velkommen til Rødsåsen

Vi har fire flotte og solrike tomter i Rødsåsen til salgs.

Rødsåsen ligger 9 km fra Tønsberg. Avstanden til Horten er omtrent den samme, og det er meget kort vei til E18 og nærmeste togstasjon.

Det er kort vei til Revetal og Tønsberg sentrum med kjøpesenter, bank, butikker og skoler-barnehager.

Fra Rødsåsen er det er gangavstand til både skole, barnehage og idrettsanlegg.

Som stolt Nordbohusforhandler har tomtene byggeklausul på å bygge Nordbohus. Velg din drømmebolig fra vår rikholdige katalog eller be våre arkitekter tegne det du ønsker. 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Sebastian Holmene
Prosjektleder/salg
Tlf
97968266
Uten bilde
Jonas Knutsen
Prosjektleder/salg
Tlf
90026410
Snekkerkompaniet as
Telefon
E-post
sebastian.holmene@snekkerkompaniet.no
Adresse
Barkåkerveien 49