Illustrasjon. Flott enebolig i kjede med stor terrasse over carport.
Illustrasjon. Åpen stue kjøkkenløsning. Moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal.

Nøkkelinformasjon

Priser
4.500.000
Antall rom
3
Areal
163
Adresse
Mor kirstins vei 47/49
Status
Bygging igangsatt
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2

Flotte eneboliger i kjede under oppføring i Skjeggestadåsen

I flotte Skjeggestadåsen er det nå under oppføring 2 store kjedede eneboliger. Boligene bygges i Mor Kristins vei 47/49.

Skjeggestadåsen ligger i nærheten av skoler, barnehager, idrettsanlegg og flott natur. Den korte veien til Revetal sentrum gir tilgang til de fleste fasiliteter som kjøpesenter, vinmonopol, treningssenter og varehandel.

Moderne enebolig med solrik terrasse og carport

Dette er en stor, god bolig som gir plass nok til å være sammen – og til å være litt for seg selv. Her får du to stuer, 3 soverom - hvor ett er ekstra stort, eget vaskerom og godt med lagringsplass i garderober, innvendig og utvendig bod. Store vindusflater i oppholdsrommene gir luft, lys og en fantastisk romfølelse.

Flott uteplass og hage innbyr til mange hyggelige og gode stunder for store og små. Boligen har en stor terrasse på hele 34 kvadratmeter med utgang via verandadør fra hovestue. I tillegg har boligen en overbygd og lun uteplass i første etasje. Bilen parkerer du i carporten, og du har direkte tilgang til sportsboden hvo dua kan lagre alt av sesongutstyr.

Et helt nytt hus gir godt inneklima, og ingen grunn til oppussing på mange år. Boligene vil ha liggende kledning i royalimpregnert brun kledning.

I Skjeggestadåsen har du de beste vilkår for et behagelig hverdagsliv!

Innhold:
1. etasje: Stue, kjøkken, vaskerom/bod, vindfang, wc. Carport og sportsbod.
2. etasje: 3 soverom, stue, bad og gang.Terrasse på hele 34 kvm.

BRA 1. etasje: 61, 2 kvm
P-rom 1. etasje: 61,2
BRA 2. etasje: 61,2 kvm
P-rom 2. etasje: 61,2 kvm
Carport/utvendig bod:25,5 kvm
BRA totalt: 163 kvm
P-rom totalt: 122,4 kvm

 

Kontakt:

Sebastian Holmene 

E-mail: sebastian.holmene@snekkerkompaniet.no

Tlf: 97968266

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave kostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Under oppføring

Under oppføring

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Sebastian Holmene
Prosjektleder/salg
Tlf
97968266
Snekkerkompaniet as
Telefon
E-post
sebastian.holmene@snekkerkompaniet.no
Adresse
Barkåkerveien 49