Lyse og flotte leiligheter i to størrelser

Klevjerhagen består av 24 moderne leiligheter i to størrelser. 12 store leiligheter over to plan, og 12 mindre leiligheter på ett plan.

Leilighetene er plassert på en slik måte at opplevelsen av skjerming både utvendig og innvendig blir ivaretatt.

Leilighetene leveres nøkkelferdige og klare for innflytting. Nye boliger som dette har dessuten moderne løsninger for både isolasjon, ventilasjon og oppvarming, noe som sikrer et godt inneklima og energibesparende løsninger. Med ny bolig slipper du å tenke på vedlikehold og oppussing, og kan nyte tiden til andre ting.  Dersom du er tidlig ute og har lyst til å sette eget personlig preg på leiligheten, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer.  Her ligger alt til rette for at husdrømmen kan bli virkelighet.

Leilighet på ett plan

Dette er en lys og luftig leilighet på ett plan med to soverom. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har store vinduer og direkte utgang til terrasse på bakkeplan. Det største soverommet har tilhørende stort garderoberom/ walk-in-closet. Inngangspartiet er overbygd og hyggelig med adskilt sportsbod på 5 kvm. Vindfanget har god plass til skap og lagring, med adgang til både soverom, bad og stue- kjøkkendel. Terrassen utenfor stue- og kjøkkendel er også overbygd og plassert på en slik måte at opplevelsen av skjerming blir ivaretatt.   

INNHOLD
1. etasje: kjøkken/stue, 2 soverom, garderoberom/bod, bad, gang. Utvendig sportsbod. Carport i tilhørende anlegg
BRA totalt: 83,5 kvm
P-rom 59,4 kvm

Kvaliteter ved leiligheten
• Store vindusflater og mye lys
• Flott uteplass
• God lagringsplass
• Eikeparkett
• Flislagte bad og vaskerom
• Moderne kjøkken fra Sigdal
• Varmekabler på stue,gang og bad
• Opparbeidet tun og uteareal

Leilighet på to plan

Dette er romslige leiligheter med en praktisk planløsning over to etasjer. Det er totalt tre soverom, en romslig loftstue og to bad i leiligheten. Inngangspartiet fører inn i en åpen gang med trapp opp til 2. etasje med god mulighet for oppbevaring og skap. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir flott gjennomlysning og god atmosfære. Fra hovedetasjen er det utgang til en hyggelig terrasse.  

I 3. etasje finner du leilighetens største bad, to soverom og en flott loftstue. Loftstuen har god størrelse og gir leiligheten et ekstra rom og åpner opp for flere bruksmuligheter. I tilknytning til det største soverommet ligger det også et garderoberom/walk-in-closet. Inngangspartiet til boligen er overbygd med tilhørende sportsbod.  Boligene har carport i eget anlegg tilknyttet boligfeltet.

INNHOLD
2. etasje: kjøkken/stue, soverom, gang, bad, bod  
3. etasje: loftstue, 2 soverom, bad  
Carport og utvendig sportsbod

BRA totalt: 118,9 kvm
P-rom: 96,7 kvm
 

Kvaliteter ved leiligheten
• Store vindusflater og mye lys
• Loftstue
• God lagringsplass
• Flislagt bad 
• Moderne kjøkken fra Sigdal
• Varmekabler på stue, kjøkken og bad i 2. etasje
• Opparbeidet tun og uteareal

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Per Øyvind Bolstad
Tlf
32 21 96 04 / 901 83 737
E-post
Uten bilde
Fredrik Simensen
Tlf
32 21 96 10/ 482 37 971
E-post
Eiendomsmegler Dahl AS
Telefon
32 21 96 04 / 901 83 737
E-post
Adresse
Erik Børresens alle 9, 3015 Drammen

Samarbeidspartnere