Illustrasjon. Klevjerhagen består av 24 moderne leiligheter i to størrelser. 12 store leiligheter over to plan, og 12 mindre leiligheter på ett plan.
Illustrasjon. Nå kan du sikre deg en flott bolig i Klevjerhagen. Området er barnevennlig, trygt og tilrettelagt med fine lekeområder og sosiale møteplasser.
Illustrasjon. Nye og topp moderne leiligheter med skjermet terrasse og carport.
Illustrasjon. Beliggenhet og nærhet til det du trenger i hverdagen gjør Klevjerhagen til et attraktivt sted å bosette seg.
Illustrasjon. Lys og luftig leilighet på ett plan. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har store vinduer og direkte utgang til terrasse på bakkeplan.
Illustrasjon fra leilighet på ett plan. Hva er bedre enn et flislagt og moderne bad for en god start
Illustrasjon. Oppholdsrommene har åpne løsninger og har utgang til egen terrasse. Godt å være både innendørs og utendørs.
Illustrasjon fra leilighet på to plan. Store vinduer gir godt lys og god atmosfære der du oppholder deg mest. Farge på veggen til inspirasjon.
Illustrasjon fra bad i leilighet på to plan. Moderne, flislagt bad.

Klevjerhagen

Nå kan du sikre deg en flott bolig i Klevjerhagen, et nytt og trivelig boligfelt i Sande kommune. Området er barnevennlig, trygt og tilrettelagt med fine lekeområderog sosiale møteplasser.

Boligene er moderne og praktiske, og bygges med tanke på at både barn og voksne skal kunne bo og trives. Beliggenhet og nærhet til det du trenger i hverdagen gjør Klevjerhagen til et attraktivt sted å bosette seg.

Klevjerhagen er et sentralt område nord i Sande, med mange flotte aktivitetsmuligheter. Det svært aktive Nordre Sande Idrettslag (NSIL) holder til i umiddelbar nærhet til det nye boligområdet med fortballbaner, kunstgressbane, bandy/skøytebane samt lysløype med kunstsnøanlegg.

Med bil er det kun noen minutter inn til Drammen eller Sande, her finner du alt du trenger av tilbud som butikker, kjøpesenter, serveringsteder og andre servicetilbud. Infrastruktur og kommunikasjonsmuligheter som buss og tog gjør at logistikken enkelt kan løses i en hektisk hverdag. Fra togstasjonen er det hyppige avganger for både ordinære togruter og Flytoget.

Avstander
Sande sentrum 7 min.
Drammen ca. 10 min.
Bærum ca. 30 min
Tønsberg ca.  35 min
 

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 2.690.000 - 3.490.000
Antall rom
2-3
Areal
83-119
Adresse
Klevjerhagen
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
8
Antall ledige
8
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Dokumenter

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Dokumenter

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Per Øyvind Bolstad
Tlf
32 21 96 04 / 901 83 737
E-post
Uten bilde
Fredrik Simensen
Tlf
32 21 96 10/ 482 37 971
E-post
Eiendomsmegler Dahl AS
E-post
pob@dahlas.no
Adresse
Erik Børresens alle 9, 3015 Drammen

Samarbeidspartnere