Rehabilitering og oppussing

Vi vil gjerne hjelpe deg med både oppussing, tilbygg og rehabilitering. Vi har erfaringen! 

Nordbohus TG Bygg har siden 2009 hjulpet mange kunder med små og store prosjekter. Vi har pusset opp mange rom, byttet mange tak og hjulpet til med det som trengs for å få boligen i ønsket tilstand. Vanlige oppdrag hos oss er:

  • Skifte av takstein og undertak
  • Skifte av bordkledning
  • Nye vinduer og balkongdører
  • Nytt baderom
  • Tilbygg
  • Totalrehabilitering og ombygging

Ta kontakt for referanser og en befaring på ditt prosjekt. Fyll ut kontaktskjemaet nederst på siden og kom i gang med planene i dag. 

Velkommen til oss i Nordbohus TG Bygg

 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18