En del av lokalsamfunnet

Nordbohus TG Bygg er en del av lokalsamfunnet. Vi bygger boliger der vi selv bor, og det er svært viktig for oss å bidra til den lokale verdiskapingen. 

DNB har laget en modell som viser hva bedrifters skattepenger bidrar til. Vårt arbeid fører faktisk til veldig mye fint for lokalsamfunnene som vi er en del av. 

Når du kjøper bolig eller oppussing av oss, så blir faktisk deler av verdiene til noe som vi sammen har stor glede av. Gode eksempler for 2019 fire arbeidsplasser, fire skoleplasser i grunnskolen, tre barnehageplasser og mye mer. 

Se mer om vårt bidrag her  

Takk for at du vurderer oss i Nordbohus TG Bygg! Fyll gjerne ut kontaktskjemaet nederst på siden for å komme i kontakt med oss. 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18