Tona-tunet

Området består av villabebyggelse med frittliggende eneboliger på store tomter. Gangavstand til moderne barneskole, sjø og barnehage. En særdeles attraktiv beliggenhet som må oppleves!

 

Boligen

1-stavs eikeparkett er standard i alle oppholdsrom. Det legges fliser i vindfang, samt på bad og vaskerom. Stilrent kjøkken fra Norema med verdi på 80.000,- inkl. mva. (leveres uten hvitevarer).

Boligene får vannbåren varme i alle oppholdsrom i 1. etasje og bad i 2. etasje. I gangen og på alle bad blir det spotter i tak med dimmer. Badene leveres helfliset i moderne hvit baderomsinnredning.

Romslig terrasse med glassrekkverk fremhever den gode utsikten. Garasje på egen tomt i overbygget carport.

Beliggenhet

Praktfull beliggenhet med sørvendt utsikt mot Bjorøy, Mathopen, Håkonshella, Alvøen, Brattholmen, byfjellene og innseilingen til Bergen. Dette er et området hvor det sjelden omsettes boliger, og som regnes for å være en av de beste adressene på Lille Sotra. Meget barnevennlig området med flott turterreng like utenfor døren og gode solforhold. Her ligger alle forutsetninger til rette for at hele familien vil trives.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Andreas Rasmussen
Megler
Tlf
98239646
Uten bilde
Anders Sagenes
Megler
Tlf
92806496
Privatmegleren Vest
Telefon
Adresse
Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord