Maggevarden boligfelt.

OM PROSJEKTET

Vi bygger en moderne 2-mannsbolig i etablert og populært boligfelt på Maggevarden nært Ågotnes.

Boligene har 2 plan og tilhørende carport til hver enhet.   

Kort fortalt:

  • Prosjektert 2-manns bolig på to plan i populært boligfelt. 
  • Bra standard og god planløsning. 
  • Carport ved inngangsparti. 
  • Barnevennlig område. 
  • Meget gode solforhold

 

OM BOLIGENE

1 etg: 

Hall: Romslig hall med fliser på gulv. Hvitmalt gips på vegger og himling. Listefri overgang mellom tak og vegger. Plass til garderobeskap/oppheng for yttertøy og klesbod i forbindelse med inngang. Varmekabler i gulv. 

Soverom: Det er tre soverom i 1 etg i boligene. Det største kan også kan brukes som ekstra stue. Det er satt inn garderobeskap på alle soverom. Malte gipsplater i himlinger og på vegger, laminat på gulv. Listefri overgang mellom tak og vegger.

Bad: Fliser på gulv og vegger. Sanitærutstyr på bad er: vegghengt WC, dusj og hvite baderomsmøbler og speil med lys. Varmekabler i gulv. Malte tak og dørlister.

Vaskerom: Romslig vaskerom med direkte utgang. Fliser på gulv. Hvite baderomsplater på vegger og malt gips himling med malte dør og taklister. Varmekabler i gulv.

2 Etg: 

Stue/kjøkken: Fra hall i 1 etg kommer vi direkte opp i romslig stue/kjøkkenløsning med Laminat av typen Champs elysees. Hvitmalt gips på vegger og himling. Listefri overgang mellom tak og vegger. Det blir montert stålpipe og peisovn av type Contura 810 i stue. Utgang til solrik balkong fra stue.

Soverom: i 2 etg er det et hovedsoverom med eget bad og walk-in closet. Malte gipsplater på vegger og himlinger. listefritt tak/vegg og laminat på gulv. 

Badet er helfliset og med varmekabler. vegghengt WC og vask med innrdening.

BELIGGENHET

Boligene har en sentral beliggenhet på Ågotnes i populært boligfelt med kort vei til barne- og ungdomsskole. Barnevennlig område og meget gode solforhold på eiendommen. Man finner de fleste daglige fasiliteter på Ågotnes som, helsestasjon, tannlege, idrettsanlegg, offentlig svømmebasseng, dagligvarebutikk med epostfunksjon, butikker, hotell med pub, bensinstasjon, samt en rekke industriarbeidsplasser. Kort vei til offentlig kommunikasjon, sjø med fint friluftsområde. Ca. 10 minutters kjøring til Straume hvor man finner alle servicetilbud på Sartor senter med et rikt utvalg av butikker, kino, bowling, restauranter, osv. Ca. 25 minutter til Bergen.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Nøkkelinformasjon

Priser
3 850 000,-
Antall rom
4
Areal
BRA: 143 m2
Status
Bygging igangsatt
Ferdigstillelse
2. Kvartal 2020
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Prosjekt selger Kari Ann Midttveit
Kari Ann Midttveit
Prosjektselger
Tlf
97696952
Tellehus AS
Telefon
E-post
post@telle.no
Adresse
Tellnes Næringspark 1