Boligen har nydelig utsikt mot fjorden.
Haganesparken som ligger bare et steinkast unna.
Haganesbrekko.

OM PROSJEKTET

To innflyttingsklare boliger i tomannsbolig for salg på vakre Haganes i Fjell kommune. Boligene ligger flott til med gode solforhold og utsikt mot fjorden. Den vakre Haganesparken ligger bare et steinkast unna. Der kan man hilse på gjess og ender eller bare gå seg en tur og nyte den flotte parken.

BOLIGENE

Boligene blir levert med moderne kvaliteter.
Kjøkken/stue leveres med stilige veggplater fra "walls for you" i utførelsen "grey concrete". I tak er der hvite takplater i alle oppholdsrom og stilfull slitesterk laminat fra Mammut i utførelsen "Highland oak silver" på alle gulv.

Badene har vegghengt toalett, slette hvite baderomsmøbler og varmekabler. På vegger er det montert moderne veggplater fra Fibo-tresbo i utførelsen "cracked concrete" i 60X60 størrelse. Hvite fliser på gulv.

Kjøkkenet er levert av Norema.  Det er slett hvitt og med et moderne uttrykk. 

 

Kvaliteter:

  • Peis/ovn 
  • Balansert ventilasjonssystem.
  • Vannrør som "rør-i-rør" system med fordelingsskap i bod.
  • Varmekabler i VF/hall og bad/vaskerom

 

Kjellerplan: 2 soverom, Romslig bad, vaskerom/bod og sportsbod med egen inngang.

Hovedplan: 1 Soverom, bad, VF og åpen stue/kjøkkenløsning. Utgang til balkong fra stue.

BELIGGENHET

Tomannsboligen har flott beliggenhet ved den vakre Haganesparken. Det er svært gode solforhold og flott utsikt mot fjorden. Det er også mange fine turområder og kort vei til badeplass. Dagligvarebutikk og alle servicetilbud finner du etter bare ca. 15 min kjøring til Sartor senter, eventuelt 10 min kjøring til Sund senter. Bussholdeplassen er bare en kort gåtur fra eiendommen.

 

ADKOMST

Veibeskrivelse: Fra Bergen mot Sotra kjør mot Sund kommune, følg Rv 555. Ta av til venstre like etter Tellnes Næringspark (skilt til Haganes). Kjør så nesten til enden, til du ser Haganesparken. Sving av til høyre og følg bakken opp til toppen. Boligene ligger på venstre side av bakketoppen.

BÅTPLASS

Det er muligheter for å kjøpe båtplass hos Haganesvikja båtlag.

Pris: 150.000,- for 3 m bredde.
I tillegg kommer medlem og vedlikeholdskostnader.

Forbehold:
Vi tar forbehold om prisendring og kapasitet.

Nøkkelinformasjon

Priser
2 900 000,-
Antall rom
3
Areal
BRA: 119 m2
Adresse
Haganesbrekko
Status
Ferdigstilt
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
1
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Prosjektselger Kari Ann Midttveit
Kari Ann Midttveit
Prosjektselger
Tlf
97 69 69 52
Tellehus AS
Telefon
E-post
post@telle.no
Adresse
Tellnes Næringspark 1