Tomten og nærområdet på vakre bjorøy. Tomten til tomannsboligen er den gravemaskinen står ved.

OM PROSJEKTET

Vi bygger en tomannsbolig på idylliske Bjorøy. Grunn og betongarbeidet på boligen er påbegynt og estimert ferdigstillelse er 1 . kvartal 2021. Boligen ligger fint til i et etablert boligområde med umiddelbar nærhet til turterreng og barnehage. 

Boligen bygges i tradisjonell stil og har fine og praktiske kvaliteter. Boligen har 4 soverom, sportsbod hall og bad/vask i underetasjen. I 2. etasje er det 1. soverom,  stue/spisestue og kjøkken med utgang til balkong. 

Kvaliteter:

Det leveres peis i stue, helfliset bad og høytrykkslaminat fra Berry Alloc på alle gulv utenom våtrom. Veggene leveres med malte gipsplater. Det er varme i gulv i vindfang og på bad/vask.   

Det er fortsatt mulig å gjøre innvendige tilvalg om dere er tidlig ute. (Ta kontakt for info om hvilke endringer som er mulig å gjøre til enhver tid)

BELIGGENHET

Boligen har en fantastisk beliggenhet i landlige omgivelser med gode solforhold. Området er barnevennlig med gangavstand både til skole og barnehage og du har nærhet til både natur og sjø. Det er kort vei til regionsenter (Vestkanten og Drotningsvik senter) og kun 15 minutter kjøretid til Bergen Sentrum. Det er også rask og effektiv kommunikasjon mot Kokstad, Sandsli og Flesland med det nye veinettet som nettopp er ferdigstilt.

Nøkkelinformasjon

Priser
4 390 000,-
Antall rom
4
Areal
BRA: 151 m2
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
1
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Prosjektselger Kari Ann Midttveit
Kari Ann Midttveit
Prisjektselger
Tlf
97 69 69 52
Tellehus AS
Telefon
E-post
post@telle.no
Adresse
Tellnes Næringspark 1