5 mannsbolig sentralt i Sotra Kystby!

Straume - Snart innflytningsklar! 2 solgt - 3 ledige - Meget sentral og attraktiv beliggenhet- Leveres nøkkelferdig

Beskrivelse
2 solgt - 3 ledige!
B Telle Trearbeid AS har som visjon å bygge og skape optimale boforhold for alle! Vårt slagord er: Bygd for å vare!

I dette prosjektet har vi gleden av å presentere 5 stk. flotte og moderne selveierleilighet med meget sentral beliggenhet på Straume i Sotra Kystby! Her får man gangavstand til alt av fasiliteter man trenger i hverdagen. Man kan nevne blant annet Sartor Storsenter, flere treningssentre, barnehager og skole. Det er også gode aktivitets og turmuligheter i umiddelbar nærhet, som Sotra Arena og lysløypen i parken. Leilighetene ligger vestvendt med meget gode solforhold.

Leilighetene er svært innholdsrike med nøye gjennomtenkte løsninger. Vi kan nevne blant annet:


- Leilighetene leveres nøkkelferdig.
- Kvalitetskjøkken fra HTH.
- Vannboren gulvvarme i entre, bad/vask og stue/kjøkken.
- Spott belysning i tak i entre og bad (kjøkken 1 etasje).
- Dusjdører og moderne innredning på bad.
- Flott helfliset bad.

Leiligheter i 1 etasje (leilighet nr. 1 og nr. 2) inneholder: hall, teknisk rom, 3 soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

Leiligheter i 2 etasje (leilighet nr. 3, nr. 4 og nr. 5) inneholder: entre, teknisk rom, 2 soverom, bad / vask, stue og kjøkken.Standard
Leilighetene vil fremstå som flotte og moderne boliger med gjennomtenkte løsninger. Alle boligene vil få store vindusflater med og godt lys innslipp mot vest. Boligene leveres nøkkelferdig med meget god standard hvor det er lagt vekt på gode kvaliteter og praktisk planløsning. Man kan nevne blant annet helfliset bad, kvalitets gulv, moderne kjøkken fra HTH, vannboren gulvvarme i entre, bad og stue / kjøkken, samt en del spott belysning i tak.
Utvendig leverer vi ultimate kledning med et mellom strøk, romslige verandaer i 2 etasje og uteareal i 1 etasje. Det er lagt inn fiber i boligfeltet. Egen sportsbod utenfor boligen.


Adkomst

Kjør til Sotra og ta av veien mot Straume (Sartor senter). Følg videre Sartorvegen eller Grønamyrvegen og ta så videre mot Lonavegen. Deretter inn til høyre mot Instamyra og til høyre igjen inn Utfallvegen. Ring gjerne for adkomst info.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Herman
Herman Fjell Sangolt
Salgsleder
900 52 650
B Telle Trearbeid AS
Telefon
Adresse
Tellnes Næringspark 1

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18