OPAL overlevert fornøyde kunder.

Sist uke leverte vi dette flotte huset til fornøyde kunder på Morland.

Opal er ett av våre mest populære hus når man ønsker å bygge tradisjonelt. Det forstår vi godt siden dette er et utrolig praktisk hus med god planløsning hvor man enkelt kan gjøre små endringer som tilpasser huset dine ønsker og behov. 

 

 

Huset har to etasjer med ett bad i hver etasje. Underetasjen har soverom, bad, vaskerom og oppholdsrom/kjellerstue. Noe som er meget gunstig om man har barn, da dette kan bli deres avdeling hvor de har alt de trenger. Disse kundene har valgt å droppe et soverom og få en enda større kjellerstue, eller kinorom, som mannen i huset i dette tilfellet ønsket :)

I 2. etasje er det en romslig kombinert stue/kjøkken løsning. Rommet har store vinduer som slipper mye lys inn og det blir på den måten en utrolig fin atmosfære. Jeg elsker plassering av peisen som man kan se fra både stue og kjøkken. Dette er et sosialt rom hvor man kan lage mat og prate med gjestene samtidig, eller gjøre lekser med ungene samtidig som man kan forberede middagen. Det er også utgang fra kjøkkenet til uteområdet. På denne tomten er det et stort uteområde familien kan få mye glede av etter litt opparbeidelse av hage og uteplass. Fra stuen kan man gå ut på en balkong og nyte en kaffi eller kanskje et glass vin.  

Dette er absolutt et hjem en familie kan trives i. Et stort pluss er det også at beliggenheten er så idyllisk og landlig på Morland. 

Vi håper og tror familien som er flyttet inn her får mye glede av hjemmet sitt i mange år framover.

Vi i B Telle takker for tillitten og gratulerer Petter og Angel (og den ventede nye verdensborgeren) med nytt flott hjem :)

 

Vi har flere fine store tomter på Morland. Ta kontakt om du ønsker info eller befaring :)

 

Finn forhandler